Pancartes llibertat presos polítics

Uns desconeguts arrenquen les pancartes del balcó de l’Ajuntament de Vilanova (vídeo)

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-09-2018 17:20 Lectures 9425

L’alcaldessa Neus Lloveras condemna la retirada de les pancartes que reclamaven la llibertat dels presos polítics.

Aquesta matinada uns desconeguts amb la cara tapada i grans pals han arrencat les pancartes que hi havia al balcó de l’Ajuntament de Vilanova i que van ser penjades per un acord de Ple amb la majoria àmplia del regidors del consistori.

El govern qualifica els fets com un acte antidemocràtic i ja han reposat una de les dues pancartes retirades que reclamava la llibertat dels presos polítics.

Al vídeo es poden veure quatre persones amb la cara tapada arrenquen les pancartes amb uns grans pals mentre un d’ells es dedica a gravar l’acció amb un telèfon mòbil i després acaben fugint de la plaça de la Vila.

Imatge on es pot veure com s'arrenquen les pancartes del balcó. Eix
Política

Peix al cove

Francesc Murgades

Rajoy i el Partit Popular ja tenen aprovats els pressupostos que els han de garantir fins a dos anys de coll per poder intentar remuntar l'aparentment imparable escalada de Ciutadans de les darreres setmanes, i la patacada que li donarà la primera sentència del cas Gurtel

ENQUESTA WEB

Per continuar reduint la taxa de tabaquisme a Catalunya, que el 2017 va arribar al mínim històric del 24%, Salut Pública busca noves accions que es puguin realitzar tant en la via pública com en l'àmbit privat

Et sembla bé que es vulgui prohibir fumar dins del cotxe?


No