Pancartes llibertat presos polítics

Uns desconeguts arrenquen les pancartes del balcó de l’Ajuntament de Vilanova (vídeo)

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-09-2018 17:20 Lectures 10378

L’alcaldessa Neus Lloveras condemna la retirada de les pancartes que reclamaven la llibertat dels presos polítics.

Aquesta matinada uns desconeguts amb la cara tapada i grans pals han arrencat les pancartes que hi havia al balcó de l’Ajuntament de Vilanova i que van ser penjades per un acord de Ple amb la majoria àmplia del regidors del consistori.

El govern qualifica els fets com un acte antidemocràtic i ja han reposat una de les dues pancartes retirades que reclamava la llibertat dels presos polítics.

Al vídeo es poden veure quatre persones amb la cara tapada arrenquen les pancartes amb uns grans pals mentre un d’ells es dedica a gravar l’acció amb un telèfon mòbil i després acaben fugint de la plaça de la Vila.

Imatge on es pot veure com s'arrenquen les pancartes del balcó. Eix
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament