Pancartes llibertat presos polítics

Uns desconeguts arrenquen les pancartes del balcó de l’Ajuntament de Vilanova (vídeo)

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-09-2018 17:20 Lectures 10556

L’alcaldessa Neus Lloveras condemna la retirada de les pancartes que reclamaven la llibertat dels presos polítics.

Aquesta matinada uns desconeguts amb la cara tapada i grans pals han arrencat les pancartes que hi havia al balcó de l’Ajuntament de Vilanova i que van ser penjades per un acord de Ple amb la majoria àmplia del regidors del consistori.

El govern qualifica els fets com un acte antidemocràtic i ja han reposat una de les dues pancartes retirades que reclamava la llibertat dels presos polítics.

Al vídeo es poden veure quatre persones amb la cara tapada arrenquen les pancartes amb uns grans pals mentre un d’ells es dedica a gravar l’acció amb un telèfon mòbil i després acaben fugint de la plaça de la Vila.

Imatge on es pot veure com s'arrenquen les pancartes del balcó. Eix
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No