Eleccions municipals

La CUP creix a l'Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015

Redacció Vilafranca del Penedès 09-05-2019 16:35 Lectures 1577
La CUP creix a l'Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015. EIX

La CUP creix a l'Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015. EIX

La formació fa un pas endavant i suma sis candidatures a les comarques del Garraf, Anoia i Alt Penedès. Sant Quintí de Mediona, Mediona, Sant Cugat Sesgarrigues, Cunit, Cubelles, Piera, Vallbona d’Anoia i Sant Martí de Tous seran els nous puntals a la comarca per donar pas a un creixement progressiu i futur a nivell municipal. Així doncs, aquest 2019 -en el marc d’unes noves eleccions municipals- la CUP s'estén des d’un creixement que es va legitimant i guanyant poble a poble. Aquestes noves CUP neixen a pobles on hi ha un alt nivell d’organització popular, on hi ha gent que fa temps que treballa per ser motor de canvi, on hi ha estructura local, perquè el projecte polític de la CUP no té cap sentit si només es nodreix de la tasca feta a les institucions. Aquesta és la fortalesa dels cupaires: arrelar i presentar candidatures amb creixement lent però constant.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres