Eleccions municipals

La CUP creix a l'Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015

Redacció Vilafranca del Penedès 09-05-2019 16:35 Lectures 1771
La CUP creix a l'Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015. EIX

La CUP creix a l'Alt Penedès, Garraf i Anoia, amb 6 candidatures més que el 2015. EIX

La formació fa un pas endavant i suma sis candidatures a les comarques del Garraf, Anoia i Alt Penedès. Sant Quintí de Mediona, Mediona, Sant Cugat Sesgarrigues, Cunit, Cubelles, Piera, Vallbona d’Anoia i Sant Martí de Tous seran els nous puntals a la comarca per donar pas a un creixement progressiu i futur a nivell municipal. Així doncs, aquest 2019 -en el marc d’unes noves eleccions municipals- la CUP s'estén des d’un creixement que es va legitimant i guanyant poble a poble. Aquestes noves CUP neixen a pobles on hi ha un alt nivell d’organització popular, on hi ha gent que fa temps que treballa per ser motor de canvi, on hi ha estructura local, perquè el projecte polític de la CUP no té cap sentit si només es nodreix de la tasca feta a les institucions. Aquesta és la fortalesa dels cupaires: arrelar i presentar candidatures amb creixement lent però constant.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres