Eleccions municipals

Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys

Un total de 231 candidatures concorren a les eleccions municipals al Garraf, Alt i Baix Penedès

Redacció Vilanova i la Geltrú 10-05-2019 0:26 Lectures 2445
Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys. EIX

Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys. EIX

Aquesta mitjanit ha arrencat la campanya electoral que ha de culminar amb la configuració dels nous consistoris pels propers quatre anys a les comarques del Penedès. Un total de 231 candidatures concorren el proper 26 de maig a les eleccions municipals al Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès i més de 3.000 candidats treballarant els propers 15 dies per captar els vots dels seus conciutadans.

Les tradicionals penjades de cartells demanant el vot s'han transformat en aquesta ocasió en penjades simbòliques, sopars populars i trobades amb les candidatures i la militància. L'objectiu és mobilitzar la massa crítica de cada formació política per tal que els propers dies surtin en busca de vots. La nit del 26 de maig coneixerem en bona part quines seran les cares que governaran el territori i quina serà la fesomia dels nous plenaris del territori.

Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys Arrenca la campanya electoral que ha de configurar els nous consistoris pels propers quatre anys
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres