Eleccions municipals

El PSC ha guanyat les eleccions a l'Arboç i Joan Sans revalida la seva majoria absoluta

La segona formació més votada ha estat Canviem l'Arboç amb 449 vots i dos regidors

Redacció L'Arboç 27-05-2019 15:26 Lectures 1822

RESULTATS ELECTORALS

Joan Sans repetirà com a alcalde de l’Arboç després dels resultats que ha obtingut la formació del PSC a les eleccions municipals d’aquest 26 de maig. Amb el 100% dels vots escrutats, 1297 arbocencs i arbocenques han renovat la confiança amb l’equip municipal representant el 52’32% del total dels vots.

La segona formació més votada ha estat CLAM amb 449 vots i dos regidors. Junts x l’Arboç amb 391 vots es quedarà amb 2 regidors també, mentre que la CUP-Amunt amb 193 vots obté 1 regidor. Ciutadans no obté representació al consistori.

Pel que fa als resultats de les eleccions europees a l’Arboç, el PSOE ha estat la força més votada amb 814 vots (33,94%) seguits de JUNTS amb 528 (22,00%), en tercera posició ha quedat la candidatura d’ERC amb 456 vots (19,00%) seguit de PODEMOS-IU amb 209 vots (8,71%). 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres