Nova etapa

Glòria Garcia, escollida nova presidenta de PDeCat a Vilanova i la Geltrú

L'elecció ha estat fruit d'un procés de primàries on hi han optat dues candidatures; la de la Glòria Garcia i la de Conrad Rovira

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-10-2019 22:06 Lectures 2758
Glòria Garcia, escollida nova presidenta de PDeCat a Vilanova i la Geltrú. PDeCat

Glòria Garcia, escollida nova presidenta de PDeCat a Vilanova i la Geltrú. PDeCat

Glòria Garcia ha estat escollida aquest vespre com a nova presidenta local del Partit Demòcrata de Vilanova i la Geltrú. L'elecció ha estat fruit d'un procés de primàries on hi han optat dues candidatures; la de la mateixa Glòria Garcia i la d'en Conrad Rovira.

El procés es va obrir després que l'anterior president del PDeCat a Vilanova i la Geltrú presentés la seva renúncia a la presidència local de la formació per motius personals i professional.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament