Nova etapa

Glòria Garcia, escollida nova presidenta de PDeCat a Vilanova i la Geltrú

L'elecció ha estat fruit d'un procés de primàries on hi han optat dues candidatures; la de la Glòria Garcia i la de Conrad Rovira

Redacció Vilanova i la Geltrú 02-10-2019 22:06 Lectures 2537
Glòria Garcia, escollida nova presidenta de PDeCat a Vilanova i la Geltrú. PDeCat

Glòria Garcia, escollida nova presidenta de PDeCat a Vilanova i la Geltrú. PDeCat

Glòria Garcia ha estat escollida aquest vespre com a nova presidenta local del Partit Demòcrata de Vilanova i la Geltrú. L'elecció ha estat fruit d'un procés de primàries on hi han optat dues candidatures; la de la mateixa Glòria Garcia i la d'en Conrad Rovira.

El procés es va obrir després que l'anterior president del PDeCat a Vilanova i la Geltrú presentés la seva renúncia a la presidència local de la formació per motius personals i professional.

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres