Nova etapa

Dani Gámez renuncia a la presidència del PDeCAT de Vilanova i obre un procés de primàries

Glòria Garcia i Conrad Rovira presentaran candidatures a presidir la formació post convergent

Redacció Vilanova i la Geltrú 26-09-2019 11:14 Lectures 7266
Conrad Rovira i Glòria Garcia. EIX

Conrad Rovira i Glòria Garcia. EIX

L’actual president del Partit Demòcrata a Vilanova i la Geltrú ha presentat la seva renúncia a la presidència local de la formació; ho fa per motius personals i professionals, que l’han dut a no continuar liderant el partit a nivell local. La renúncia de Gámez obre un procés de primàries que, de moment, comptarà amb dues candidatures que lideren l'exregidora Glòria Garcia i l'enginyer Conrad Rovira. A hores d’ara, s'ha obert el termini per tal de que qualsevol associat de la formació sobiranista pugui presentar la seva candidatura, amb un projecte i equip. Les votacions per escollir el nou president o presidenta seran el proper dimecres 2 d'octubre.

Dani Gámez ostentava la responsabilitat des del novembre del 2016; moment en què es van constituir els col·lectius locals, de la formació hereva de Convergència Democràtica de Catalunya, sorgida d’un Congrés fundacional el juliol del mateix any, el PDeCAT.

El president en funcions, Dani Gámez, sosté que la seva dimissió no suposa una renúncia als valors del partit ni al projecte polític d’aquest. Alhora, assegura que continuarà associat al PDeCAT i ajudant en el que sigui necessari a la nova executiva entrant.

A hores d’ara, s'ha obert el termini per tal de que qualsevol associat de la formació sobiranista pugui presentar la seva candidatura, amb un projecte i equip. Les votacions per escollir el nou president o presidenta seran el proper dimecres 2 d'octubre.
 

Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No