Congrés regional

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia renoven la seva Permanent Regional

L’equip liderat per la Laia Sueiro treballarà per fer del Jovent Republicà l’organització politico-juvenil de referència al territori.

Redacció Vilafranca del Penedès 19-10-2020 9:34 Lectures 1128
Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia renoven la seva Permanent Regional. JERC

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia renoven la seva Permanent Regional. JERC

En el Congrés Regional celebrat el passat diumenge 18 d’octubre, les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia  van escollir la Permanent Regional que encapçalarà el projecte juvenil i republicà a la Vegueria del Penedès durant els pròxims dos anys. La candidatura encapçalada per la Laia Sueiro com a Portaveu, acompanyada pel Pol Kobeaga com a Secretari d’Organització, la Lisbeth Murga com a Secretària de Finances, el Gabriel Roncero com a Secretari de Comunicació, la Núria Calvet com a Secretària d’Activisme, la Queralt Ruaix com a Secretària de la Dona i Drets Socials, el Joan Mangues com a Secretari d’Acció Política i el Martí Sáez com a Secretari de Cohesió Territorial i Formació, va rebre el suport i la confiança de la militància.

Durant tot el Congrés, l’equip va destacar la importància de consolidar el projecte arreu del territori, així com fer-lo créixer en aquelles zones on encara no tenen presència, amb l’objectiu clar d’esdevenir l’organització politico-juvenil de referència pels i les joves de les quatre comarques.

També, van ser escollits els Consellers Nacionals per la regional i els representants a les Executives Comarcals d’Esquerra: Artai Borrega (Alt Penedès), Maria Fernández (Baix Penedès), Marc López (Garraf) i Victor López (Anoia).

A la cloenda, Pau Morales, Portaveu Nacional de l’organització, va destacar la importància de mantenir l’activitat política malgrat la situació sanitària actual. Tanmateix, la diputada al Parlament de Catalunya Rut Ribas, va agrair a tota la militància la feina feta i el suport rebut en tot moment al llarg dels set anys intensos, compromesos i inoblidables com a militant del Jovent Republicà, acomiadant-se així del seu darrer Congrés Regional.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana del Penedès-Anoia renoven la seva Permanent Regional
Mobilitzacions

Sitges o Gilead? Què vol Vox?

Fran Moreno

De tot el Garraf, escullen Sitges, la ciutat més oberta, més intercultural i referent mundial del respecte a la comunitat LGTBI+, per muntar una paradeta informativa en la que se suposa, explicaran que van en contra de les persones migrades, les dones i les minories sexual

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No