Gestió supramunicipal

La Mancomunitat Penedès-Garraf delega a la Diputació la gestió dels tributs i altres ingressos

Xavier Ramos: 'permetrà una redistribució i major eficiència interna dels recursos propis de la Mancomunitat, i alhora disposar dels mecanismes de la Diputació per garantir els cobraments'

Xavier Ramos, vicepresident de l’Àrea de Serveis Centrals de la Mancomunitat. Mancomunitat

Xavier Ramos, vicepresident de l’Àrea de Serveis Centrals de la Mancomunitat. Mancomunitat

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha delegat en la Diputació de Barcelona la competència de recaptació de les taxes i altres ingressos de dret públic local. Amb aquesta cessió, l’Organisme de Gestió tributària s’encarregarà a partir d’ara de la gestió de la recaptació de les taxes i altres ingressos corresponents a l’activitat generada pel servei de residus, el CAAD Penedès, el Laboratori d’anàlisi o el servei de sanejament, a partir de l’activitat d’inspecció i control d’abocaments.

Xavier Ramos, vicepresident de l’Àrea de Serveis Centrals de la Mancomunitat, s’ha mostrat convençut que «permetrà una redistribució i major eficiència interna dels recursos propis de la Mancomunitat, i alhora disposar dels mecanismes de la Diputació per garantir els cobraments»

Aquesta delegació esdevé un salt qualitatiu important cap a una gestió més professional i especialitzada, que revertirà en un servei més àgil i eficient per al ciutadà, facilitant els canals i vies per al pagament i un millor control en la gestió dels tributs.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!