GAEL SOLUCIONS

GAEL SOLUCIONS dona suport integral a petites i mitjanes empreses. DRET CONCURSAL DRET LABORAL, COMPLIANCE, REESTRUCTURACIÓ EMRESARIAL (PENEDÈS, GARRAF, ANOIA) Especialistes a donar continuïtat a les empreses que és troben en crisis

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

                          Vídeo  "Responsabilitat de l'administrador " 

      

De nou, els professionals que integren Gael Solucions han capgirat el concepte de serveis a les empreses, Advocats Vilafranca del Penedès

Avui ja som molt lluny dels serveis de "sempre" els que s'anomenen de tota la vida.

Som conscients de que el món empresarial canvia cada dia i per tant Gael Solucions es mou en la mateixa direcció, aportant el talent dels millors professionals en cada una de les seves àrees de serveis: Empresarial ,Laboral i Compliance.

Gael l'integra un equip sòlid per qui la coneguda "zona de confort" no hi té cabuda.

" GAEL SOLUCIONS dona Suport integral a petites i mitjanes empreses en les següents àrees de treball"

Empresarial : Actuar en el moment adequat en una empresa pot ser la diferència entre tancar un negoci o sobreviure. Cal tenir en compte que no totes les crisis són econòmiques, doncs a vegades són estructurals o sorgeixen per no haver realitzat els canvis necessaris en moments determinats.

Quan un empresari ha de prendre decisions necessita una visió externa, de confiança que l'ajudi a prendre les millors decisions, algú que analitzi la seva situació de forma externa, de forma analítica, que aporti solucions en la implementació dels canvis i treballi conjuntament amb l'empresari fins que la situació es reverteixi amb la seguretat d'estar acompanyat en tot moment.

El nostre equip de treball té una dilatada experiència en procediments de reorganització empresarial, concursal, venda d'unitats productives, inclús en la recerca de nous inversors, serveis en els quals el nostre equip ha treballat per donar valor i rendibilitat als nostres clients.

DAVOCATS VILAFRANCA DEL PENEDES

Si ets empresari, et proposem un petit test per comprovar la salut de la teva empresa. Afirmem que tenim solucions reals per resoldre en positiu totes les respostes.

https://gaelsolucions.com/gestion-crisis-empresarial/

Laboral: Respon a les necessitats de millorar l'empresa tant en l'àmbit econòmic com de resultats. Som experts en optimitzar el departament de RRHH mitjançant la implementació d'un model que respon a les necessitats reals. Ens avancem a qualsevol contingència legal per tal d'evitar-la, i si es dóna el cas, tenim una llarga experiència en processos d'inspecció, negociacions col·lectives, sindicals, comitès d'empresa així com en procediments judicials.

El servei que aportem i la nostra metodologia de treball fa que les accions portades a terme es vegin reflectides positivament en el compte de resultats del nostre client.

Gael Compliance: Implementar un programa de Compliance no significa estrictament centrar l'atenció en l'article 31 bis del Codi Penal reformat l'any 2015, sinó utilitzar aquest sistema a les empreses com a eina de millora i com a protocol de seguretat intern i extern. A Gael tenim clar que avui les empreses no només han de tenir criteris ètics i d'honestedat sinó que cal poder mostrar aquests criteris enfront de tercers.

Comptem amb els millors i més experimentats professionals gràcies a les aliances estratègiques com la signada amb Bonattipenal & Compliance, societat constituïda l'any 1998 i que en l'actualitat és un referent en aquesta matèria, imprescindible, per garantir òptims resultats.

Gael Compliance PENEDES GARRAF I ANOIA

Gael concursal PENEDES GARRAF I ANOIA

Gael Laboral PENEDES GARRAF I ANOIA

Assessors al PENEDES GARRAF I ANOIA

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de GAEL SOLUCIONS

Empresa associada a:

Federació Empresarial Gran Penedès

Data ùltima actualització: 03/12/2021 11:20:56

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!