GONZÁLEZ RECICLATGE INDUSTRIAL

Reciclatges González, gestors i transportistes de residus, xatarres i metalls, servei de contenidors i camió grua, deballestaments. DESTRUCCIO DE DOCUMENTACIO CONFIDENCIAL, trasllats d´oficines, arxius prescrits...

Galeria d'imatges

Productes i Serveis

Reciclatges Gonzalez está al servei del Reciclatge desde fa més de 25 anys i  autoritzada  per la ARC, inscrita en el Registre General de Gestors de Residus de Catalunya.

Recupererem i gestionem xatarres i metalls, posem els mitjats adequats i facilitem els elements contenidors, guanyan així en organització i rapidesa. 

A les nostres instal.lacions, fem també DESTRUCCIÓ CERTIFICADA de documentació, arxius d´empresa, dades confidencials, restes d´impremta , editorials i fotografies…..tan en suport paper com digital.

La destrucció certificada, es un procediment FIABLE, SEGUR i ADAPTABLE en espai i temps a les condicions de cada empresa, profesional o particular, posem  facilitat i experiencia, i la confidencialitat en tot el proces.

Contenidors per oficines, gàbies per voluminosos, de les quals en podem fer recollides pre-pactades o puntuals.

CERTIFICAR LA CORRECTA GESTIÓ DE RESIDUS, ES GARANTIA DE FEINA BEN FETA!!!!!!!

CONSULTIN´S, buscarem la millor via de gestió per al seus residus.

 

 

Per la nostra experiencia en el sector, valorem i busquem la millor via de gestió per als residus que es produeixen.

 

Informació de contacte


Segueix-nos

Google Maps de GONZÁLEZ RECICLATGE INDUSTRIAL

Data ùltima actualització: 04/02/2023 12:09:46

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!