Emprenedoria a l'escola

Deu escoles participen a Vilanova en una nova edició del Mercat de joves emprenedors

Es tracta d'un projecte que permet treballar a les escoles de primària valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria

Redacció Vilanova i la Geltrú 11-05-2016 22:43 Lectures 2322
Mercat de joves emprenedors a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Mercat de joves emprenedors a Vilanova. Ajuntament de Vilanova

Deu escoles de primària de Vilanova han participat aquest matí en una nova edició del Mercat de mercat emprenedoria 5Joves emprenedors, dins del projecte de Cultura emprenedora a primària. Els alumnes dels centres han mostrat i posat a la venda productes elaborats al llarg de tot el curs. Les escoles participants han estat Sant Jordi, Escola Pia, Ginesta, Llebetx, l'Aragai, el Canigó, La Pau, Sant Bonaventura, Santa Teresa de Jesús i el Cim. En total 23 grups i un total de 566 alumnes.

Al llarg del matí han visitat el mercat el regidor d'Educació, mercat emprenedoria 3Joan Martorell, el regidor adjunt a Promoció Econòmica, David Montes, el primer tinent d'alcaldia, Juan Luís Ruiz i l'alcaldessa, Neus Lloveras.

A la plaça de la Vila i aprofitant la celebració del mercat també s'ha fet el lliurament de premis d'un concurs de dibuix patrocinat per l'empresa Monbús, adreçat a alumnes de cinquè de primària. L'objectiu del concurs era estimular els mercat valors de la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions, amb l'al·licient que el treball premiat formarà part de la imatge corporativa d'un dels Autocars de Mon-Bus. El guanyador ha estat Martín Alonso, de l'Escola Sant Bonaventura, que ha pogut veure ja el seu dibuix en un dels autobusos de l'empresa. El premi és el transport en autobús a les colònies o sortida de final de curs a qualsevol lloc de Catalunya el curs vinent.

El segon premi ha estat per mercat Carla Escriche Guisado, de l'escola Santa Teresa de Jesús i una menció especial per Lucía Hernández Castorio, de l'escola Llebetx. En total s'han presentat al concurs alumnes de 7 escoles de la ciutat.

El Mercat de l'emprenedoria és un projecte que permet treballar a les escoles de primària valors i competències pròpies del món de l'emprenedoria, com la creativitat, la presa de decisions, la motivació, la responsabilitat i la comunicació, entre d'altres.


Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No