Es descarta un atac territorista

Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova (VÍDEO)

La policia busca l'autor dels trets, però descarta que es tracti d'un acte terrorista

Un policia ha resultat ferit accidentalment en un incident paral·lel

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 29-06-2017 22:12 Lectures 47997
Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova. EIX

Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova. EIX

Un home de 30 anys ha mort i una dona de 39 anys ha resultat ferida crítica aquest dijous al migdia per arma de foc en un bar de Vilanova i la Geltrú. Tots dos són de nacionalitat hongaresa. Els fets s'han produït al voltant de les dues del migdia, quan s'han sentit trets a l'interior del bar Sindicat del Vi, situat al carrer Ferrer i Vidal número 24 de la capital del Garraf. La dona ha estat traslladada en estat crític a l'Hospital de Bellvitge. Segons fonts veïnals, l'home mort seria el cuiner de l'establiment. Fonts policials han descartat completament que els fets responguin a un mòbil terrorista. Els Mossos d'Esquadra investiguen el cas i busquen el presumpte autor dels trets, que encara no han pogut localitzar.

Al voltant de les cinc de la tarda els serveis judicials s'han endut el cadàver de l'home de trenta anys que ha resultat mort en el tiroteig. La policia científica, però, encara està treballant dins de l'establiment per investigar els fets i buscar proves. La zona propera al bar també continua acordonada per diversos agents dels Mossos d'Esquadra amb armilles antibales.

Alguns veïns del mateix carrer on hi ha el bar han assegurat en declaracions als mitjans de comunicació que el tiroteig hauria tingut lloc únicament dins del bar. Segons el relat d'una d'elles, la Lourdes Andrés, "un home estranger hauria entrat al bar i hauria fet el tiroteig".

Els veïns expliquen que la dona ferida era la propietària del local i que feia aproximadament tres anys que el regentava, tot i que feia diversos anys que vivia a Vilanova i la Geltrú. La Judit Fatjó ha explicat que el bar "era molt tranquil" i que la seva propietària "era una dona molt lluitadora i que cuidava molt el seu negoci".

D'altra banda, l'Adan Martínez, un veí proper a l'establiment, ha explicat que ha parlat directament amb el propietari del bar del costat que ha donat l'avís del tiroteig: "M'ha dit que s'ha trobat un noi mort i la mestressa del local ferida i que de seguida ha trucat a la policia". Segons el relat d'aquest veí, l'home que s'han trobat mort seria el cuiner del restaurant, que també seria de nacionalitat hongaresa i feia pocs mesos que treballava al local.

Paral·lelament, un agent dels Mossos d'Esquadra ha resultat ferit amb la seva pròpia arma de foc mentre la manipulava. Tot i que l'agent es trobava a prop de l'establiment, els Mossos han informat que aquest fet no té relació amb el tiroteig mortal. El policia, d'entre 40 i 50 anys, ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge.

Un mort i una ferita greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferita greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferita greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un agent ha resultat ferit accidentalment en un incident paral·lel al tiroteig a Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova Un mort i una ferida greu en un tiroteig al barri de Mar de Vilanova
Democràcia

Educació per a la resistència

Jordi Larregola

És lícit ensenyar uns valors si després hauran de descobrir que són inútils?

ENQUESTA WEB

Les obres més importants realitzades per la Demarcació de Costes de l'estat han convertit l'esplanada on hi aparcaven els vehicles en un sistema dunar que evitarà l'erosió natural i que ha permès convertir aquesta platja semiurbana en una platja natural.

Com valores la naturalització de la platja del Far de Vilanova?

Molt bé
Malament
M'és indiferent