Nova etapa

Entra en funcionament el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf

El Consell Rector celebra la primera reunió per definir els plans d’actuació del nou ens

ACN Vilanova i la Geltrú 02-04-2019 17:32 Lectures 3696
Entra en funcionament el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf. Ajuntament de Vilanova

Entra en funcionament el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf. Ajuntament de Vilanova

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf ha entrat en funcionament aquesta setmana, amb la primera reunió del Consell Rector. El Govern dona així per enllestit el procés de fusió dels Consorcis de les dues comarques, aprovat el mes de febrer passat. El Consell Rector el formen representants del Departament de Salut, el Servei Català de la Salut (CatSalut), el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el Consell Comarcal del Garraf, l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes –els tres municipis amb centres hospitalaris-. Aquest òrgan se centrarà en definir i aprovar els plans d’actuació.

Segons informa aquest dimarts el Departament de Salut, des del Consell Rector també es treballarà per impulsar actuacions que atraguin els millors professionals i ser més actius per fidelitzar els actuals membres de la plantilla.

El Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i el Garraf és una organització íntegrament pública, majoritàriament participada pel Departament de Salut, que integra 32 municipis de les dues comarques –més Cunit, del Baix Penedès-. En conjunt, ofereix 280 llits d’aguts, 165 llits sociosanitaris i 68 residencials. Es calcula que realitza unes 20.000 altes d’aguts al cap de l’any.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres