Sentència 1-O

En llibertat amb càrrecs el jove detingut al tall de les vies del tren a Vilanova

El veí de Sant Pere de Ribes ha passat a disposició judicial aquest dijous al migdia i ha quedat en llibertat sense fiança

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-10-2019 20:00 Lectures 5414
En libertat amb càrrecs el jove detingut al tall de les vies del tren a Vilanova. Entitat Ger

En libertat amb càrrecs el jove detingut al tall de les vies del tren a Vilanova. Entitat Ger

El veí de Sant Pere de Ribes que dimecres va ser detingut durant el tall de les vies del tren a Vilanova i la Geltrú ha passat a disposició judicial aquest dijous al migdia i ha quedat en llibertat amb càrrecs i sense fiança. El jutge ha imposat mesures cautelars al jove ribetà com ara la prohibició de sortir de l'Estat i de participar de manifestacions i l'obligació de comparèixer als jutjats cada quinze dies.

La detenció del jove va mobilitzar dimecres al vespre més de 500 persones que es van manifestar a les portes de la prefectura dels Mossos d'Esquadra per demanar el seu alliberament. Aquest dijous durant tot el matí, més d'un centenar de persones també s'han concentrat als jutjats de Vilanova per mostrar el seu suport al detingut.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No