Sentència 1-O

En llibertat amb càrrecs el jove detingut al tall de les vies del tren a Vilanova

El veí de Sant Pere de Ribes ha passat a disposició judicial aquest dijous al migdia i ha quedat en llibertat sense fiança

Redacció Vilanova i la Geltrú 17-10-2019 20:00 Lectures 4986
En libertat amb càrrecs el jove detingut al tall de les vies del tren a Vilanova. Entitat Ger

En libertat amb càrrecs el jove detingut al tall de les vies del tren a Vilanova. Entitat Ger

El veí de Sant Pere de Ribes que dimecres va ser detingut durant el tall de les vies del tren a Vilanova i la Geltrú ha passat a disposició judicial aquest dijous al migdia i ha quedat en llibertat amb càrrecs i sense fiança. El jutge ha imposat mesures cautelars al jove ribetà com ara la prohibició de sortir de l'Estat i de participar de manifestacions i l'obligació de comparèixer als jutjats cada quinze dies.

La detenció del jove va mobilitzar dimecres al vespre més de 500 persones que es van manifestar a les portes de la prefectura dels Mossos d'Esquadra per demanar el seu alliberament. Aquest dijous durant tot el matí, més d'un centenar de persones també s'han concentrat als jutjats de Vilanova per mostrar el seu suport al detingut.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres