Sentència 1-O

Un grup de manifestants ha tallat les vies del tren a Vilanova i la Geltrú

Els mossos han aixecat el tall de les vies i han detingut un dels manifestants

Redacció/ ACN Vilanova i la Geltrú 16-10-2019 22:42 Lectures 5036
Un grup de manifestants tallen les vies del tren a Vilanova i la Geltrú. CUP Vilanova

Un grup de manifestants tallen les vies del tren a Vilanova i la Geltrú. CUP Vilanova

Un grup de manifestants han tallat les vies del tren a Vilanova i la Geltrú com a protesta per la sentència del Tribunal Suprem contra l'1-O. Segons ha informat Rodalies, la circulació està interrompuda entre Vilanova i Cunit per la presència de manifestants a les vies. Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels manifestants.

La circulació de trens entre les estacions de Vilanova i Cunit està tallada des de les 13.20 hores perquè un grup de manifestants que es concentrava a l'entrada de l'estació de Vilanova ha decidit accedir a la zona de vies. A petició dels Mossos d'Esquadra s'ha tancat l'accés a l'estació i només es permet la sortida de viatgers. Aquest tall afecta els trens de l'R2 Sud, l'R13, l'R14, l'R15 i l'R16, així com Llarga Distància del Corredor Mediterrani.

A les 13.43 hores, els manifestants han aixecat el tall de les vies i es dirigeixen a les dependències dels Mossos en solidaritat amb la persona detinguda. La policia abandonarà la zona en breu i es podrà restablir el servei de Rodalies.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un dels manifestants del tall de vies del tren de Vilanova Detingut un dels manifestants del tall de vies del tren a Vilanova
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres