Alerta sanitària

Pugen a 54 els pacients ingressats amb coronavirus a l'hospital de Sant Camil

Hi ha 7 casos positius ingressats a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès i diversos pacients pendents dels resultats en tots dos centres hospitalaris

Redacció Sant Pere de Ribes 22-03-2020 12:18 Lectures 5019

Augmenten el nombre de pacients ingressats als hospitals del Garraf i l'Alt Penedès pel coronavirus. Segons les dades facilitades pel Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, l'hospital de Sant Camil té actualment 54 persones amb el covid-19, 11 més que ahir dissabte. A l'Alt Penedès el nombre de positiu també ha augmentat en 5 persones en les darreres 24 hores i ja són 7 els casos de positius ingressats. En tots dos centres hospitalaris hi ha pacients pendents dels resultats del test, pel que la xifra podria tornar a augmentar demà dilluns. En els darrers dies han mort cinc persones per coronavirus als dos hospitals, tots ells amb patologies prèvies.

Segons les dades facilitades aquest dissabte al vespre, el Departament de Salut ha registrat 69 noves morts per coronavirus a Catalunya que eleven la xifra de víctimes a 191. A més, en les últimes hores s'ha confirmat 501 positius nous, de manera que el total d'afectats per la covid-19 ja suma 4.704 persones, 449 de les quals estan greus. Del total d'afectats, 610 són professionals sanitaris. Pel que fa a Igualada, hi ha un total de 220 positius, sis dels quals estan greus i 91 dels quals són personal sanitari. A Igualada hi ha hagut 28 víctimes mortals per coronavirus. Des de l'inici de l'epidèmia s'han comptabilitzat fins aquest dissabte un total de 644 altes hospitalàries.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres