Alerta sanitària

Moren dos pacients amb coronavirus a l'hospital de Sant Camil

Són les dues primeres víctimes mortals del covid-19 de la comarca del Garraf

Redacció Sant Pere de Ribes 21-03-2020 12:52 Lectures 20428

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf ha confirmat la mort en les darreres hores de dos pacients ingressats a l'hospital de Sant Camil amb coronavirus. Es tracta de les dues primeres víctimes mortals d'aquesta pandèmia a la comarca del Garraf. Segons fonts de l'hospital, les dues persones tenien una edat avançada i patologies prèvies al contagi del covid-19. Aquest dissabte són ja 43 els casos confirmats i ingressats a l'hospital de Sant Pere de Ribes.

Per la seva part, actualment ja només hi ha dos casos positius ingressats a l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, després que entre aquest divendres a la tarda i aquesta matí s'hagin donat altes mèdiques als casos pendents de resultats.

40 nous morts per coronavirus a Catalunya pugen la xifra de víctimes a 122

40 persones han mort per coronavirus en les darreres hores a Catalunya, segons ha informat el Departament de Salut aquest divendres al vespre. La xifra eleva el nombre de defuncions a 122 des de l'inici del brot. A banda, també en les últimes hores s'han confirmat 933 positius nous per la infecció, que eleven la xifra total a 4.203. D'aquests, 312 persones estan en estat greu. A més, 600 dels infectats són professionals sanitaris. Pel que fa a Igualada, Salut confirma un total acumulat de 209 positius de coronavirus SARS-CoV-2 des que es va declarar el brot, 2 més que ahir. 6 persones estan en estat greu i 24 han mort. Del nombre total de casos, 91 són professionals sanitaris. Cap d'aquestes dues xifres ha variat respecte d'ahir. Des de l'inici de l'epidèmia de coronavirus, s’han comptabilitzat fins avui un total de 150 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb covid-19 a Catalunya.

Eleccions municipals

Temps de voreres aixecades

Miquel Casellas

Uns pressupostos aprovats o amb pròrroga són més que suficients per començar a aixecar voreres i fer petites grans obres principalment al mig de la ciutat perquè la gent vegi que aquell equip de govern que ha de passar la revalida al cap de poc es preocupa per la gent administrada

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No