Atenció primària

El CAP de Gelida recupera el servei de pediatria i amplia els horaris d’atenció presencial

L’Ajuntament reclama que l'atenció presencial sigui tots els dies de la setmana, en horari de matí i tarda, i recuperar definitivament tots els serveis que oferia el CAP abans de la pandèmia

El CAP de Gelida recupera el servei de pediatria i amplia els horaris d’atenció presencial. Ajuntament de Gelida

El CAP de Gelida recupera el servei de pediatria i amplia els horaris d’atenció presencial. Ajuntament de Gelida

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Després de les diferents reunions de l'Ajuntament de Gelida, el CatSalut ha comunicat que a partir del dia 27 de setembre el CAP ampliarà l’atenció presencial i reobrirà el servei de pediatria al municipi. El CAP Gelida obrirà de dilluns i dimecres de 8.00 a 20.00 h, i dimarts, dijous i divendres de 8.00 a 15.00 h per atendre visites concertades de medicina, infermeria i les analítiques que els professionals demanin per als seus pacients. Així mateix, es reobre l’atenció pediàtrica els matins de dilluns, dimecres i divendres, de 8.00 a 15.00 h.

L’Ajuntament celebra que les reiterades queixes i insistència per part del consistori hagin portat al Departament de Salut de la Generalitat a prendre aquesta decisió, però seguirà reclamant i insistint en la necessitat d’oferir atenció presencial al municipi tots els dies de la setmana, en horari de matí i tarda, i recuperar definitivament tots els serveis que oferia el CAP abans de la pandèmia i millorar-los en tot allò que sigui possible: "Només així podrem gaudir d’una atenció primària de qualitat al municipi".

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local