Rodalies

Adif adjudica les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació de l'Arboç

L’Ajuntament ho celebra tot i que continua exigint a ADIF la millora de l’edifici de l’estació i lamenta el seu estat d’abandonament

Adif adjudica les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Adif adjudica les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació de l'Arboç. Ajuntament de l'Arboç

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

L’Ajuntament de l’Arboç celebra que en breu s’inicïin les obres de millora dels accessos a les andanes de l’estació de tren de la vila. Aquesta actuació de millora forma part de les obres d'execució del projecte de construcció de millora d'accessibilitat a les andanes de les Estacions de la Granada i Arboç, i Vies de manteniment de Vilafranca del Penedès i la implantació de l'amplada estàndard al corredor mediterrani al tram Martorell-Sant Vicenç de Calders anunciades el passat mes de setembre pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

Aquest projecte, finançat amb fons europeus, té un cost previst total de 7.806.986,98 euros. Tot i aquesta bona notícia, des de l’Ajuntament de l’Arboç es lamenta l’estat d’abandonament de l’edifici de l’estació, depenent del gestor ADIF, i exigeix que també s’hi actui de manera urgent per tal d’oferir als usuaris de rodalies el servei públic que es mereixen. Per aquest motiu, l’alcalde Joan Sans ha demanat una reunió urgent amb el subdelegat del Govern a Tarragona per tractar aquest tema i buscar una solució que permeti subsanar l’estat d’abandonament actual.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local