A partir del 10 de febrer

La Sala acollirà l'exposició de projectes sobre la reordenació del passeig Marítim

El 21 de febrer se celebrarà el taller-debat per recollir les aportacions de la ciutadania en relació als projectes

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-02-2015 16:33 Lectures 2083

Dimarts 10 de febrer s'obrirà l'exposició dels 24 projectes presentats al Concurs d'Idees per a la reordenació del passeig Marítim i la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. La mostra es podrà veure al Centre d'Art Contemporani la Sala, de dilluns a diumenge de 18 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14 h, excepte els dies 13, 14 i 15 de febrer en els quals La Sala romandrà tancada. Paral·lelament, també a partir de dimarts vinent a l'espai d'Urbanisme del web municipal www.vilanova.cat es podran veure totes les propostes online. Tant a l'exposició de La Sala com mitjançant el web, les persones interessades podran respondre una enquesta i opinar sobre els projectes per tal de veure la coincidència dels mateixos respecte els criteris consensuats en el taller participatiu realitzat l'octurbre de 2014.

Així mateix, dissabte 21 de febrer de 10 a 14 h, al mateix Centre d'Art Contemporani La Sala se celebrarà el taller de debat dels projectes presentats al concurs sobre la reordenació del front marítim. Es tracta d'un taller de contrast per valorar en quina mesura les 24 propostes urbanístiques exposades a La Sala han incorporat els criteris consensuats en el taller participatiu realitzat a l'octubre de 2014. L'objectiu del taller-debat és recollir les aportacions de la ciutadania en relació a aquests projectes i fer-les arribar al jurat del concurs d'idees. Sobre el veredicte del concurs, el jurat l'emetrà com a data límit el 20 de març.

Per participar en el taller de debat, cal inscriure's prèviament a partir de dilluns 9 de febrer. La inscripció es pot fer presencialment a través de l'Oficina d'Atenció Ciutadana o bé mitjançant la Carpeta Ciutadana.


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa