Remodelació del front marítim

El 70 % dels enquestats, a favor del projecte de la plaça del Port de Vilanova

A la consulta que ha fet l'Ajuntament de Vilanova han participat 348 persones

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-06-2014 15:16 Lectures 1636

L'alcaldessa de Vilanova, Neus Lloveras, s'ha mostrat avui satisfeta per les 348 enquestes recollides al llarg de la setmana passada sobre l'estudi de detall de la plaça del Port. Neus Lloveras ha recordat que la butlleta s'havia de lliurar presencialment, ensenyant el DNI: "Hem volgut fer una enquesta molt rigorosa".

Per l'alcaldessa ara toca analitzar els resultats, estudiar les al·legacions presentades per un col·lectiu de veïns i per una formació política i tot seguit "passarem a la següent fase que serà intentar consensuar amb els partits". Lloveras creu que la remodelació de la plaça del Port "és un projecte important i per això hem volgut acabar el procés amb comunicació i recollida d'opinions. Ara estem fase anàlisi de dades i començarem negociacions amb partits polítics".

Al llarg de les darreres setmanes s'ha exposat el projecte en diferents centres cívics i equipaments municipals i s'han dut a terme una desena de xerrades obertes als vilanovins i vilanovines. El govern local considera necessari allargar el procés de diàleg algunes setmanes més, per això l'estudi de detall no es va portar a aprovació en el Ple d'ahir. "Creiem que seria negatiu que tirés endavant amb poc consens polític" diu Neus Lloveras.

L'enquesta formulava tres preguntes. Els resultats han estat els següents:

- Un cop conegut el projecte, creus que tens la informació necessària?
Sí: 261 (75%)
No: 60 (17,24%)
No ho sé / No contesto: 27 (7,76%)

- Consideres que la creació d'aquest nou espai pot contribuir a la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i les ciutadanes?
Sí: 246 (70,69%)
No: 75 (21,55%)
No ho sé / No contesto: 27 (7,76%)

- Vols que el projecte de la plaça del Port sigui una realitat?
Sí: 241 (69,25%)
No: 75 (21,55%)
No ho sé / No contesto: 32 (9,2%) 


Energies renovables

El futur verd del Penedès

Jaume Casañas

Les notícies sobre les propostes d'implantació de les energies renovables es multipliquen a diari. A la Vegueria del Penedès portem un mes on aquestes notícies preocupen a l'opinió pública

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No