Millores de seguretat

Adif adjudica les obres d'instal·lació dels nous tancaments a l'estació de Cubelles

Es posaran 839 metres de tanca entre l'avinguda de la Riera de Foix i el carrer Arles de Tec

Redacció Cubelles 26-11-2019 12:36 Lectures 2762

Adif ha adjudicat el contracte d'obres per a la construcció de nous tancaments a l'estació de Rodalies de Cubelles per un import de 99.427,8 euros. El contracte, que compta amb un termini d'execució estimat de 3 mesos, ha estat adjudicat a l'empresa Izer Enginyeria i Economia.

Segons Adif, aquesta actuació pretén garantir l'òptim estat i la integritat dels tancaments per prevenir i reduir actes vandàlics i trànsits indeguts per punts no autoritzats, coneguts com a passos viciosos, disminuint així la possibilitat d'atropellaments i altres afectacions a la circulació ferroviària com a robatoris o abocaments de residus. D'aquesta manera, es millorarà substancialment la impermeabilitat del ferrocarril i s'incrementaran els paràmetres de seguretat tant per als ciutadans com per a l'explotació ferroviària.

Les obres comprenen la construcció, en les dues bandes de les vies, de 839 metres lineals de nova tanca. L'àmbit d'actuació serà el comprès entre l'inici de l'avinguda de la Riera de Foix i el carrer Arles de Tec, un sector de la trama urbana amb una gran pressió demogràfica i urbanística. D'aquesta manera, es completarà el tancament a l'entorn de l'estació de Cubelles.

La instal·lació, manteniment i supervisió d'aquests nous tancaments estan contemplats en el conveni de col·laboració en matèria de seguretat del ferrocarril formalitzat entre Adif i l'Ajuntament de Cubelles al novembre de 2018.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No