Rodalies

Adif licita les obres del nou tancament de l'estació de Cubelles

S'implantaran 839 metres lineals de tanques entre l'Avinguda de la Riera de Foix i el carrer Arles de Tec

Redacció Cubelles 01-07-2019 16:09 Lectures 2071

Adif ha licitat el contracte d'obres per a la construcció dels nous tancaments de l'estació de Rodalies de Cubelles, un projecte que té un pressupost de 105.999,81 euros. Segons Adig, aquesta actuació pretén garantir "l'òptim estat i integritat dels tancaments per prevenir i reduir actes vandàlics i trànsits indeguts per punts no autoritzats", coneguts com a passos viciosos, disminuint així la possibilitat d'atropellaments i altres afectacions a la circulació ferroviària com a robatoris o abocaments de residus.

D'aquesta manera, es millorarà substancialment la impermeabilitat del ferrocarril i s'incrementaran els paràmetres de seguretat tant per als ciutadans com per a l'explotació ferroviària.

Les obres, amb un termini d'execució estimat de tres mesos, comprenen la construcció, a les dues bandes de les vies, de 839 metres lineals de noves tanques de dues tipologies, totes dues amb elevades prestacions de robustesa i durabilitat.

L'àmbit d'actuació serà el comprès entre l'inici de l'avinguda de la Riera de Foix i el carrer Arles de Tec, un sector de la trama urbana amb una gran pressió demogràfica i urbanística. D'aquesta manera, es completarà el tancament a l'entorn de l'estació de Cubelles. La instal·lació, manteniment i supervisió d'aquests nous tancaments estan contemplats en el conveni de col·laboració en matèria de seguretat del ferrocarril formalitzat entre Adif i l'Ajuntament de Cubelles al novembre de 2018.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres