Rodalies

Adif licita les obres del nou tancament de l'estació de Cubelles

S'implantaran 839 metres lineals de tanques entre l'Avinguda de la Riera de Foix i el carrer Arles de Tec

Redacció Cubelles 01-07-2019 16:09 Lectures 4211

Adif ha licitat el contracte d'obres per a la construcció dels nous tancaments de l'estació de Rodalies de Cubelles, un projecte que té un pressupost de 105.999,81 euros. Segons Adig, aquesta actuació pretén garantir "l'òptim estat i integritat dels tancaments per prevenir i reduir actes vandàlics i trànsits indeguts per punts no autoritzats", coneguts com a passos viciosos, disminuint així la possibilitat d'atropellaments i altres afectacions a la circulació ferroviària com a robatoris o abocaments de residus.

D'aquesta manera, es millorarà substancialment la impermeabilitat del ferrocarril i s'incrementaran els paràmetres de seguretat tant per als ciutadans com per a l'explotació ferroviària.

Les obres, amb un termini d'execució estimat de tres mesos, comprenen la construcció, a les dues bandes de les vies, de 839 metres lineals de noves tanques de dues tipologies, totes dues amb elevades prestacions de robustesa i durabilitat.

L'àmbit d'actuació serà el comprès entre l'inici de l'avinguda de la Riera de Foix i el carrer Arles de Tec, un sector de la trama urbana amb una gran pressió demogràfica i urbanística. D'aquesta manera, es completarà el tancament a l'entorn de l'estació de Cubelles. La instal·lació, manteniment i supervisió d'aquests nous tancaments estan contemplats en el conveni de col·laboració en matèria de seguretat del ferrocarril formalitzat entre Adif i l'Ajuntament de Cubelles al novembre de 2018.

Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral

Que farà per pal·liar el suposat -crec que real- greuge el nou delegat el govern al territori. S'ho mirarà des del barrera o es posicionarà

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No