Veus d'empresa

Mercat del Centre

La botiga VegansVilanova reforça l'oferta de productes vegans a Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la Geltrú | 17-12-2021 09:19

Vegans Vilanova al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. Eix

Vegans Vilanova al Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú. Eix

Es tracta d'una botiga totalment vegana que ofereix productes variats completament plant-based, i pertany al grup VegansBadalona SL, que ja acumula anys d'experiència en el sector.

VegansVilanova compta amb una gamma d'elaborats artesanals frescos que imiten gust i textura dels productes càrnics, oferint des de broquetes, llibrets o filets fins a canelons i croquetes. Els seus productes, totalment casolans i de km0, destaquen per la seva rellevància nutricional i sense cap mena d'additius, fets només amb ingredients bàsics i de qualitat.

També disposa de productes a granel de moltes de les marques referents del sector, com ara Heura, BeyondMeat, VeganNutrition o Linda McCartney.

Finalment, també s'hi poden trobar embotits al tall, com ara imitacions al pernil ibèric, mortadel·la o bull, i també diferents formatges com mozzarella, parmesà o formatge blau.

Els valors de VegansVilanova passen sempre per la sostenibilitat i compromís amb el planeta, així com per la salut i la importància de conèixer bé els productes; i sobretot domina el respecte cap als animals i l'interès en ajudar a qui ho vulgui a menjar sense sacrificis.

La franquicia VegansBadalona és una de les botigues del sector amb més pes arreu de l'estat espanyol, i es tracta d'un negoci familiar que va néixer d'una idea i s'ha anat establint en el panorama vegà com una de les franquícies de referència.

El seu equip és jove, poc nombrós però amb moltes ganes d'aportar a la comunitat vegana, i per això reforcen molt l'atenció en el client, el coneixement de cada producte i l'orientació nutricional.

VegansVilanova també està aportant alternatives per a aquestes festes, fent talls rodons farcits, pilota pel caldo i altres productes que no poden faltar a taula per Nadal.

 

VEGANSVILANOVA

Plaça Soler i Carbonell, Mercat del Centre s/n parada 4,
Vilanova i la Geltrú.
Tlf: 670959695
Correu electrònic: vegansvilanova@gmail.com
Instagram: @vegansvilanova
Web: www.vegansBadalona.es
Horari: Dilluns-Dissabte de 8:00-14:00, Dimarts i Divendres 17:00 a 20:00.

 

 

 

Arxivat a

Màrqueting de continguts

L'empresa del segle XXI es basa en les persones i les seves històries, inspiradores, compartibles i convicents.

Demana'ns el dossier "Veus d'empresa: màrqueting de continguts", t'explicarem totes les avantatges de donar a conèixer la teva empresa en aquest espai.

Contacta amb nosaltres

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!