Festivals d'estiu

Belle and Sebastian, nou cap de cartell del festival Vida 2020

El certamen ja havia anunciat l’actuació dels australians Parcels i de Destroyer

ACN Vilanova i la Geltrú 19-11-2019 10:54 Lectures 1370
El cantant de Belle and Sebastian, Stuart Murdoch, en un moment de l'actuació al Primavera Sound. ACN

El cantant de Belle and Sebastian, Stuart Murdoch, en un moment de l'actuació al Primavera Sound. ACN

La banda d’indiepop escocesa Belle and Sebastian actuarà a la propera edició del festival Vida (2020) de Vilanova i la Geltrú. Els britànics s’incorporen com a primer gran cap de cartell de l’edició i com a tercer artista confirmat després de Destroyer i dels australians Parcels, que tornaran al festival consolidats dins del panorama indi internacional. Belle and Sebastian, liderats per Stuart Murdoch, actuaran per primera vegada al festival. En actiu des de 1996 i reconeixibles pel seu pop alhora intens i intimista, tornaran a Catalunya -on han actuat en diverses ocasions, la darrera al Primavera Sound 2018- amb la novetat del seu darrer treball, publicat l'any passat i anomenat ‘How to solve our human problems (Parts 1-3)’. La setena edició del Festival Vida tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres