Festival de música

La 'cantaora' cordovesa María José Llergo actuarà al Vida 2020

S'uneix al cartell que inclou Belle and Sebastian, Parcels i Destroyer

ACN Vilanova i la Geltrú 20-11-2019 13:04 Lectures 2643
María José Llergo. María José Llergo

María José Llergo. María José Llergo

La 'cantaora' cordovesa María José Llergo actuarà al Vida 2020, tal com ha anunciat el festival aquest dimecres, i s'uneix al cartell que, per ara, inclou Belle and Sebastian, Parcels i Destroyer. El Festival Vida ha destacat que Llergo "s'ha convertit en els últims mesos en una clara representant de la fusió entre tradició i modernitat dins l’univers del flamenc". L'artista s'ha establert a Barcelona per estudiar a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i ha publicat temes com 'Nana del Mediterráneo' o 'Me Miras Pero No Me Ves'. La setena edició del Festival Vida tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres