Festival de música

La 'cantaora' cordovesa María José Llergo actuarà al Vida 2020

S'uneix al cartell que inclou Belle and Sebastian, Parcels i Destroyer

ACN Vilanova i la Geltrú 20-11-2019 13:04 Lectures 2514
María José Llergo. María José Llergo

María José Llergo. María José Llergo

La 'cantaora' cordovesa María José Llergo actuarà al Vida 2020, tal com ha anunciat el festival aquest dimecres, i s'uneix al cartell que, per ara, inclou Belle and Sebastian, Parcels i Destroyer. El Festival Vida ha destacat que Llergo "s'ha convertit en els últims mesos en una clara representant de la fusió entre tradició i modernitat dins l’univers del flamenc". L'artista s'ha establert a Barcelona per estudiar a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i ha publicat temes com 'Nana del Mediterráneo' o 'Me Miras Pero No Me Ves'. La setena edició del Festival Vida tindrà lloc del 2 al 4 de juliol a la Masia d'en Cabanyes, a Vilanova i la Geltrú.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament