Devendra Banhart, nou cap de cartell del Vida 2020

El cantant presentarà el seu desè àlbum 'Ma' publicat l'any passat

ACN Vilanova i la Geltrú 03-02-2020 12:08 Lectures 2091
Devendra Banhart. EIX

Devendra Banhart. EIX

Devendra Banhart se suma al cartell del festival Vida 2020 de Vilanova i la Geltrú, que se celebrarà del 2 al 4 de juliol. El cantant va presentar l'any 2019 el seu desè àlbum, 'Ma' (Warner, 2019), en què té les col·laboracions de Cate Le Bon, que també actuarà al Vida d'enguany, i Vashti Bunyan. Com ha ressaltat el Vida, el seu estil es mou entre el folk, el bluegrass, el rock psicodèlic i la música llatina. Banhart ja va actuar al Vida en l'edició del 2017. El músic formarà part d'un cartell al costat de bandes com Belle and Sebastian, Parcels, Manel, Ferran Palau, The New Raemon i Paula Bonet o Destroyer.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres