Festival de música

Ferran Palau actuarà al festival Vida 2020

L’artista s’uneix a un cartell que ja inclou Belle and Sebastian, Parcels, Destroyer i María José Llergo

ACN Vilanova i la Geltrú 21-11-2019 10:27 Lectures 3138
Pla tres quarts de Ferran Palau. Xavi Torrent / MMVV

Pla tres quarts de Ferran Palau. Xavi Torrent / MMVV

Ferran Palau actuarà al festival Vida 2020. El pop metafísic del músic català tornarà a sonar al recinte de la Masia d’en Cabanyes un any després, doncs ja va figurar al cartell de la darrera edició del festival, un fet poc habitual. El també líder de la banda Anímic presentarà l’estiu vinent al festival el seu nou disc en solitari, ‘Kevin’ (Halley Records), que ha publicat recentment i que manté el to introspectiu dels tres àlbums precedents (‘L’aigua del Rierol’, ‘Santa Ferida’, ‘Blanc’). Ferran Palau s’uneix aquest dijous al cartell de la propera edició del Vida -del 2 al 4 de juliol del 2020- on ja hi eren Belle and Sebastian, Parcels, Destroyer i María José Llergo.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Des que l'any 2006 la llei antitabac va prohibir fumar a l'interior bars i restaurants, molts establiments han optat per dotar de calefacció les seves terrasses a l'aire lliure. Es calcula que una terrassa amb quatre estufes en marxa 8 hores al dia emet tant CO2 com viatjar en cotxe 350 quilòmetres.

Què et sembla la prohibició de les estufes a les terrasses dels bars que algunes ciutats han començat a aplicar?


Malament