Festival de música

Ferran Palau actuarà al festival Vida 2020

L’artista s’uneix a un cartell que ja inclou Belle and Sebastian, Parcels, Destroyer i María José Llergo

ACN Vilanova i la Geltrú 21-11-2019 10:27 Lectures 3342
Pla tres quarts de Ferran Palau. Xavi Torrent / MMVV

Pla tres quarts de Ferran Palau. Xavi Torrent / MMVV

Ferran Palau actuarà al festival Vida 2020. El pop metafísic del músic català tornarà a sonar al recinte de la Masia d’en Cabanyes un any després, doncs ja va figurar al cartell de la darrera edició del festival, un fet poc habitual. El també líder de la banda Anímic presentarà l’estiu vinent al festival el seu nou disc en solitari, ‘Kevin’ (Halley Records), que ha publicat recentment i que manté el to introspectiu dels tres àlbums precedents (‘L’aigua del Rierol’, ‘Santa Ferida’, ‘Blanc’). Ferran Palau s’uneix aquest dijous al cartell de la propera edició del Vida -del 2 al 4 de juliol del 2020- on ja hi eren Belle and Sebastian, Parcels, Destroyer i María José Llergo.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres