


Ametller Origen
Joan Simó: “La innovació és clau per seguir produint amb la màxima qualitat i el mínim impacte mediambiental”
- Susana Nogueira |
- 23-03-2023

Empresa familiar
Cusiné presenta la seva nova imatge per reforçar l’estratègia comercial i comunicativa
- Susana Nogueira |
- 23-03-2023

Antic Dolce Sitges
Eurostars Sitges 5* ofereix una programació dia i nit per gaudir del luxe mediterrani aquesta primavera
- Redacció |
- 17-03-2023

Agbar
Millorar l’atenció per adaptar-se a les necessitats d’una societat digital i diversa
- Redacció |
- 26-02-2023

Preinscripcions 2023
Yolanda Sánchez: “Estem donant resposta educativa a les creixents necessitats dels nostres veïns i veïnes”
- Ramon Filella |
- 22-02-2023

Preinscripcions 2023
Rosa Huguet: "volem que Canyelles tingui estudis universitaris vinculats a la formació agrària i forestal"
- Redacció |
- 22-02-2023

Preinscripcions 2023
Olivella reclama a la Generalitat que s’agilitzi la licitació de les obres d’ampliació de l’Institut-Escola El Morsell
- Susana Nogueira |
- 22-02-2023

Cultura gastronòmica
El Mercat del Centre de Vilanova estrena L'Aula Gastronòmica
- Redacció |
- 09-02-2023

LYCÉE FRANÇAIS BEL AIR
INSCRIU els teus fills en un sistema pedagògic eficaç i innovador
- Redacció |
- 07-02-2023

P3 FINS A BATXILLERAT I FP
L'Escola Pia Vilanova: una proposta educativa integral reconeguda pel projecte d'innovació SUMMEM
- Redacció |
- 07-02-2023

Producte de temporada
L'orgull d'Ametller Origen: el sabor dels nostres cítrics
- Redacció |
- 01-02-2023
SUBSCRIU-TE
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local