Pesca artesanal

S'inaugura el nou espai del projecte Peix de Sitges

Redacció Sitges 19-07-2017 8:53 Lectures 3845
S'inaugura el nou espai del projecte Peix de Sitges. Ajuntament de Sitges

S'inaugura el nou espai del projecte Peix de Sitges. Ajuntament de Sitges

El projecte Peix de Sitges compta des d’aquest diumenge amb un nou espai municipal al Port d’Aiguadolç que servirà com a punt per al desenvolupament de l’activitat associada a l’abastament de pesca artesanal d'elevada qualitat i baix impacte ambiental.

En l’acte inaugural celebrat diumenge, l’alcalde Miquel Forns ha recordat que “aquest espai ha estat una reivindicació per part dels pescadors i després de vuit anys s’ha pogut fer realitat. Avui és el dia zero per a molts dels projectes que es faran per revaloritzar la pesca artesanal que tenim a Sitges. També perquè el sector dels pescadors mariners continuï ben actiu i puguin haver noves oportunitats vinculades al turisme i el Port d’Aiguadolç”.

El projecte busca recolzar la pesca artesanal a la vila, un tipus de pesca amb mètodes tradicionals i poc freqüent, que serviria de punt de primera venda del peix que extreuen actualment el col·lectiu de pescadors, sota la marca “Peix de Sitges”, fent atractiu el producte als consumidors i restauradors locals. El projecte es va aprovar al ple municipal el passat mes d’abril.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No