Solidaritat

La Fundació Pinnae obre la convocatòria de la segona edició d'ajuts a projectes d'impuls social

Els projectes que es poden presentar a la convocatòria han d'estar vinculats a donar suport a les persones o col.lectius socials més vulnerables de la vegueria Penedès

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 30-04-2019 13:10 Lectures 2341
La Fundació Pinnae obre la convocatòria de la segona edició d'ajuts a projectes d'impuls social. Ramon Filella

La Fundació Pinnae obre la convocatòria de la segona edició d'ajuts a projectes d'impuls social. Ramon Filella

La Fundació Pinnae ha presentat la segona edició del seu programa d'ajuts econòmics obert a projectes i entitats del territori que treballin en temes d'impuls social. Enguany, Pinnae destina fins a 200 mil euros a aquesta convocatòria, el doble de l'any passat, una xifra que permetrà subvencionar un major número de projectes. Les sol.licituds de les entitats que vulguin participar-hi es poden presentar online des d'avui i fins el proper 21 de maig (www.pinnae.cat/convocatories).

El president de la fundació, Martí Solé, s'ha mostrat molt satisfet per engegar per segon any consecutiu aquesta convocatòria i, sobretot, pel fet que s'hagi pogut incrementar la dotació econòmica. Tal i com ha explicat “des de Pinnae ens vàrem comprometre l'any passat a augmentar els diners destinats a la convocatòria i ho hem pogut fer realitat. De cara als propers anys intentarem que la xifra continui creixent”.

Els projectes que es poden presentar a la convocatòria han d'estar vinculats a donar suport a les persones o col.lectius socials més vulnerables de la demarcació de la vegueria Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia). L'import màxim que es donarà a cada projecte seleccionat serà de 25 mil euros amb la qual cosa està asegurat un mínim de 8 projectes guanyadors. Aquesta xifra de propostes pot incrementar-se en funció de si les opcions triades presenten pressupostos menors.

En la primera edició es van subvencionar 6 projectes relacionats, entre d'altres, amb atenció a la gent gran, atenció a la discapacitat, ensenyament o salut mental. El procés per a selecionar els projectes guanyadors comptarà amb la col.laboració de la Fundació Pere Tarrés. Walter González, cap de l'àrea d'avaluació de la fundació, ha assenyalat que “estem molt satisfets de poder col.laborar de manera directa en aquesta iniciativa que permet donar cobertura a projectes molt interessants”.

L'adjudicació i resolusió final dels projectes guanyadors per part del patronat de la Fundació Pinnae es farà pública durant la segona quinzena de juliol i es comunicarà de forma individualitzada a cadascuna de les entitats escollides en el termini màxim d'una setmana a la data de la resolució. L'entrega dels ajuts econòmics es durà a terme en el transcurs d'un acte públic a la seu de la mateixa fundació vilafranquina.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres