Verema 2019

Juvé & Camps s'alinea amb els viticultors i pagarà entre 0,60 i 0,75 euros el quilo de raïm

La marca defensa que es posi en valor el territori i la qualitat de la matèria prima per garantir uns elaborats de prestigi

ACN Sant Sadurní d'Anoia 22-08-2019 9:36 Lectures 5124
Imatge d'un treballador tirant un cistell de raïm al remolc d'un tractor el 20 d'agost de 2019. ACN

Imatge d'un treballador tirant un cistell de raïm al remolc d'un tractor el 20 d'agost de 2019. ACN

Juvé & Camps es desmarca dels grans cellers i s'alinea amb els viticultors i els elaboradors de Corpinnat i anuncia que pagarà entre 0,60 i 0,75 euros el quilo de raïm en l'actual campanya de verema, davant els 0,30 euros que pretenen pagar altres grans firmes. Juvé & Camps assegura que ha apostat des dels seus inicis per "posar en valor el territori, la viticultura de la regió i el raïm de qualitat per tal de garantir uns elaborats de prestigi". Davant la crisi oberta al sector –els pagesos han convocat una vaga pel 5 de setembre–, la marca reivindica "l'esforç constant" dels viticultors a qui considera "proveïdors estratègics" als que cal "respectar el preu de compra amb l'objectiu d’afavorir el futur sostenible del sector".

L'anunci de Juvé & Camps arriba el dia abans de la reunió convocada aquest dijous per la consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, amb representants d'Unió de Pagesos, JARC, l'Associació de Viticultors del Penedès, i de les principals empreses elaboradores, per intentar buscar una solució al conflicte.

Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No