Anna Vives dissenya el cartell de la XXXII Setmana del Cava
El programa d'actes de l'esdeveniment es presentarà dimecres 25 de setembre a l'edifici dHUB de Barcelona
- Redacció |
- 18-09-2013
El programa d'actes de l'esdeveniment es presentarà dimecres 25 de setembre a l'edifici dHUB de Barcelona
L'objectiu d'aquest viatge és formar als professionals de sala i cuina mitjançant les escoles d'hostaleria del territori nacional amb l'objectiu de difondre la cultura del cava entre els futurs professionals
La titular del Departament de Governació, Joana Ortega, va visitar dijous les vinyes de la Finca Nadal de la Boadella i les instal·lacions del celler de Torrelavit
El pregoner d'aquest any serà Imanol Arias, vinculat tant al món cinematogràfic com al vitivinícola
El portal convoca una experiència gastronòmica molt especial per les diades castelleres de Sant Fèlix i Sant Ramon
Dinamarca és 16è país en el rànquing de països importadors de cava amb un total de més d'1 milió d'ampolles venudes l'any passat
La sadurninenca, gran entusiasta de l'escumós, substitueix Carles Jiménez al capdavant de l'entitat
Aquesta iniciativa complementa la visita guiada al Museu d'Esperanto de Subirats que obre les seves portes al públic els caps de setmana
A només tan sols vuit dies per què comenci el gruix de la verema d'enguany, aquesta es preveu que sigui bona sanitàriament i amb un increment del 10% de producció
Remei Ribas ha estat mestressa de casa i bacallanera tota la vida. El seu primer llibre La Cuina de l'Àvia Remei (2001) es va convertir en un autèntic fenomen del qual se n'han venut més de 100.000 exemplars. Collaboradora incansable dels principals mitjans de comunicació de masses catalans. (VÍDEO)
El taller consistirà en la creació de galetes amb les imatges pròpies de la festa
Està previst subvencionar les inversions iniciades a partir de la presentació de la sol·licitud, sense perjudici del compliment de la resta dels requisits
El Consell Comarcal de l'Alt Penedès fa una crida a la ciutadania de l'Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i l'Anoia perquè collaborin aportant qualsevol informació
Pere Bonet, director de Comunicació i conseller de Freixenet, ha aconseguit finalment set vots, dos més que els que ha comptabilitzat Joan Amat
Les Jornades Gastronòmiques tenen la Gamba de Vilanova vilanovina i el cava D.S. de Freixenet com a protagonistes
Divendres passat es va donar el tret de sortida al Roquetapes, una iniciativa promoguda per l'associació de comerciants de les Roquetes, l'UCER, amb el suport de l'ajuntament, que consisteix en una ruta de tapes per una desena de bars i establiments restauradors del centre de la població amb un reclam irrefusable: tots ells ofereixen una tapa i un zurito de vi o cervesa al preu popular d'1 euro.
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local