
Èxit de participació al Celler dels sentits, organitzat per l'alumnat de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya
Amb una dinàmica original, els participants van competir en grups per endevinar el vi seleccionat pel sommelier
- Redacció |
- 11-05-2017
Amb una dinàmica original, els participants van competir en grups per endevinar el vi seleccionat pel sommelier
En aquesta edició s'estudiarà com incentivar que la joventut s'interessi en aquest model, per tal de donar-li continuïtat en el temps
Sis marques oferiran els seus productes en un seminari monogràfic
L’entitat homenatjarà la ciutat de Girona coincidint amb la celebració de la popular festa Temps de Flors
La Confraria proposa la bròtola, el pop blanc i la gamba blanca en arrossegament; la sardina, el sorell i el seitó en l'art del llum; la sípia en les arts menors; i finalment la moixina o l'emperador, en el palangre
La cuinera va oferir all i pebre de moixina, cananes amb ceba i esmarris de sardina
Cinc xefs i propietaris de restaurants de Barcelona parlaran sobre la seva manera d’entendre el vi
La patronal del Cava coordina l’Illa del Cava, un stand propi amb 15 destacats cellers
Les dades presentades pel Consell Regulador de la DO Penedès mostren una pujada en tots els principals mercats vinícoles
Oriol de la Cruz, alcalde d’Avinyonet del Penedès: 'Els néts dels avis que van deixar la vinya, ara tornen'
Els esforços s’estan centrant ara mateix en potenciar la qualitat a través de pràctiques com les cobertes vegetals, l’ecologia o el perfeccionament de les plantacions
Es convertirà entre els dies 20 i 30 d'aquest mes en una referència obligada del món del vi amb la celebració del Microvi 2017, una mostra dedicada a petits cellers de totes les denominacions d'orígen de Catalunya i d'altres zones vinícoles
Es repartirán 8.000 punts de llibre a Barcelona i Sant Sadurní
Es preveu que la Taverna “reobri” a primers de maig, un cop acabades les obres d’adequació de l’espai
Les elaboracions de La Notaria (Palamós) i de l’Axarquia Restaurant (El Prat de Llobregat), segona i tercera millor tapa de Catalunya
La iniciativa es va posar en marxa ara fa un any i mig i, a dia d’avui, ja compta amb la participació de tretze cellers i set municipis de les comarques penedesenques
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local