
Rostada Popular a Calafell, amb degustació de l'oli D.O. Siurana
Unes 400 persones s'han aplegat avui a la Cooperativa Agrícola de Calafell per participar a la Rostada Popular
- Redacció |
- 24-11-2013
Unes 400 persones s'han aplegat avui a la Cooperativa Agrícola de Calafell per participar a la Rostada Popular
La FEFIC té en l'actualitat 45 socis i està presidida per Ramon Ferrando, director general de Fira Tortosa
Vilafranca del Penedès ha estat escenari de la gran cita anual dels professionals de les fires catalanes
El Departament d'Empresa i Ocupació ha signat avui un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l'Associació Centre Vila
L'esdeveniment ja es un símbol comarcal on l'essència ve marcada pel Networking informal i les inèrcies positives que crea l'assistència al mateix
L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, segons el conveni del 2012, va córrer amb la despesa del consum elèctric de la instal.lació, que va costar uns 6.000 euros
Els dies 6, 7 i 8 de desembre, la plaça Nova acollirà el Vine... Tast, una mostra de productes gastronòmics i vinícoles del Baix Penedès
La regidora d'Ocupació i Formació de l'Ajuntament de Vilafranca ha obert la jornada de treball per al coneixement, la cooperació i l'intercanvi de bones pràctiques entre empreses del sector de l'enoturisme
El sector flequer acusa la cadena de franquícies d'oferir preus molt baixos per desfer-se de la competència
Obriran més de 40 parades que oferiran el seus productes i degustacions molt especials coincidint amb la festa
El Palau de la Generalitat ha acollit aquest dilluns la Diada del Vi Novell 2013
L'ADEG posa l'accent en la rellevància que les activitats productives, atès que un terç dels llocs de treball s'emmarquen en el quadre industrial i s'evidencia una reducció progressiva
És la cinquena generació d'una família de terrissers, originària d'Esparreguera i que es va instal.lar al carrer Montserrat de Sant Sadurní a la segona meitat del segle XIX
La iniciativa que va néixer amb la voluntat d'impulsar la gastronomia i els productes del Penedès està a punt de donar el tret de sortida a la tercera convocatòria
Aniceto Delgado, president del comité: 'sense la reforma laboral, aquest ERE i els eus 150 acomiadaments no haurien prosperat de cap manera'
Arriben les primeres propostes de Sopars i Tasts de Vins als restaurants
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local