22/06/2019 11:53:41

Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú

Redacció Vilanova i la Geltrú Comentaris
Eix Diari llança la sisena edició de la Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú. EIX

Més de 40 restaurants i una vintena de bars i establiments de la capital del Garraf formen part de la nova edició del mapa

19/06/2019 10:31:57

El consum de cava puja al mercat exterior però s’estanca a l’interior, on hi ha acumulació d’estoc

ACN/ Gemma Sánchez / Maria Belmez Sant Sadurní d'Anoia Comentaris

El Consell Regulador admet que les “expectatives massa optimistes” a finals del 2017 van topar amb un boicot derivat de la situació política

19/06/2019 10:25:13

Freixenet va augmentar un 4,6% la facturació els últims cinc mesos del 2018

ACN Sant Sadurní d'Anoia Comentaris

En el primer aniversari de la unió amb Henkell els dos grups van fer vendes per valor de 823,7 milions

18/06/2019 20:13:50

La zonificació de la DO Cava definirà quatre grans àrees i els elaboradors decidiran voluntàriament si s’hi adhereixen

ACN/ Gemma Sánchez / Maria Belmez Sant Sadurní d'Anoia Comentaris
D'esquerra a dreta: Damià Deàs, Xavier Farré, Salvador Puig, Javier Pagès, José Miguel Herreros, Adrià Comellas i Pere Guilera. ACN

El Consell Regulador creu que la venda de Freixenet i Codorniu “ha obert oportunitats” per a tot el sector

12/06/2019 16:20:38

Es presenta la pizza del teatre amb motiu del desè aniversari del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell

Redacció El Vendrell Comentaris
Es presenta la pizza del teatre amb motiu del desè aniversari del Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Ajuntament del Vendrell

Els ingredients de la pizza, que està envoltada per llavors, són: mozzarella de búfala, tomàquet confitat, bacallà i olivada

12/06/2019 16:16:43

L'Alt Penedès posa en marxa la tercera edició de la campanya de Cuina d'estiu

Redacció Vilafranca del Penedès Comentaris
L'Alt Penedès posa en marxa la tercera edició de la campanya de Cuina d'estiu. CC Alt Penedès

Es posaran en valor dos productes de proximitat i de temporada: el préssec d’Ordal i el meló autòcton

04/06/2019 20:39:55

La Nit de vermuts i licors d’herbes obre la segona setmana del Remeiart

Redacció Santa Margarida i dels Monjos Comentaris
La Nit de vermuts i licors d’herbes obre la segona setmana del Remeiart. EIX

El programa de la Nit de vermuts i licors d’herbes 2019 comença amb exhibicions i tallers de cocteleria per a adults i infants

04/06/2019 09:45:43

El centenari de la Ciutat-Jardí del Terramar presenta un itinerari gastronòmic per Sitges

Redacció Sitges Comentaris
El centenari de la Ciutat-Jardí del Terramar presenta un itinerari gastronòmic per Sitges. Ajuntament de Sitges

Restauradors locals, conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria de Sitges, recuperen receptes, plats i formes de cuinar de fa 100 anys amb motiu del Centenari de la primera Ciutat – Jardí de Catalunya

28/05/2019 16:43:57

Carlyle posa a la venda Caves Rondel i Masia Bach

ACN Sant Sadurní d'Anoia Comentaris
Caves Rondel. Caves Rondel

El grup inversor que controla Codorniu manté la intenció de l'empresa de desprendre's d'actius immobiliaris "emblemàtics" però "considerats no estratègics"

20/05/2019 17:24:17

Els Premis Vinari presenten la setena edició amb xifra rècord de participació amb 948 vins d’arreu de Catalunya

Redacció Vilafranca del Penedès Comentaris
Els Premis Vinari presenten la setena edició amb xifra rècord de participació amb 948 vins d’arreu de Catalunya. Ajuntament de Vilafranca

Pere Regull: 'La nostra intenció és que els premis Vinari es quedin a Vilafranca, hi son i els volem continuar tenint. Ens reforça el nostre ADN'

19/05/2019 09:54:35

La 53ª edició del Concurs Tastavins DO Penedès torna a celebrar l’entrega de premis a Vilafranca per Fires

Redacció Vilafranca del Penedès Comentaris
La 53ª edició del Concurs Tastavins DO Penedès torna a celebrar l’entrega de premis a Vilafranca per Fires. Tastavins

21 cellers es reparteixen les 35 medalles en una gran festa a l’Auditori de Vilafranca

17/05/2019 15:05:40

Representants d’11 laboratoris públics es troben a Vilafranca per treballar en la millora de l'excel·lència

Redacció Vilafranca del Penedès Comentaris
Representants d’11 laboratoris públics es troben a Vilafranca per treballar en la millora de l'excel·lència. INCAVI

L’objectiu d’aquestes trobades és establir un àmbit conjunt de treball pel que fa al compliment dels requisits de la norma UNE ISO 17025_2017 i generar sinergies i col·laboracions

14/05/2019 11:49:59

Pere Regull: “El segle XXI ha de ser el segle del medi ambient i la sostenibilitat. El sector vitivinícola és un sector pioner”

Redacció Vilafranca del Penedès Comentaris
 6a edició de l’EcoSostenibleWine 2019 Conferència Internacional de Viticultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic. Ajuntament de Vilafranca

L'alcalde ha obert aquest matí la 6a edició de l’EcoSostenibleWine 2019 Conferència Internacional de Viticultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic

Pàgines: 56 55 54 53 52
Superfícies comercials

Hi haurà pastís per tothom

Sixte Moral

Ens volem convertir en uns zona clapejada de grans espais comercials?

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans

OPINIÓ

Patrimoni VNG

Marijó Riba
Baix Penedès

Una comarca amb lideratge 0

Miquel Casellas
Peatge autopista C32. Eix
Infraestructures

Nou any, el peatge de sempre

Sixte Moral
Eva Serramià. Eix
Territori

El Futur del Baix Penedès

Eva Serramià
Drets socials

Defensant els drets

Llorenç Guasch
Vegueria Penedès

Converses al Penedès. Àmbit de relacions locals?

Bienve Moya
Vegueria Penedès

Per què volíem un Delegat del Govern al Penedès

Jaume Casañas
Infraestructures

La xarxa ferroviària al Baix Penedès es mou

Antonio Garcia Leal