
Sant Sadurní demana un “esforç” als cellers per fer un Cavatast unitari més enllà dels productes de la DO
La fira celebrarà la XXIX edició en ple debat sobre la incorporació de Corpinnat i Clàssic Penedès
- ACN/ Gemma Sánchez |
- 15-09-2025
La fira celebrarà la XXIX edició en ple debat sobre la incorporació de Corpinnat i Clàssic Penedès
Els productors volen aprofitar el nou escenari per ser “més competitius” respecte competidors com el xampany francès
Del 6 al 28 de setembre, quinze cellers del Penedès i la Conca de Barberà oferiran activitats enoturístiques que combinen natura, gastronomia i tradició vitivinícola
El preu del dòlar també dificultarà la comercialització dels seus vins als Estats Units
L'increment se centra sobretot en la varietat xarel·lo, que es recupera un 28%, i la macabeu, amb un increment del 13,1%
El dispositiu, gestionat per Creu Roja amb el suport de l’Ajuntament i el Consell Comarcal, oferirà allotjament i àpats a les persones que busquen feina durant la campanya
L’entitat reclama una fórmula estable de preus, traçabilitat i cooperació entre viticultors i elaboradors per assegurar el futur del sector al Penedè
Han fet una crida a “perdre la por” i no signar cap contracte per sota del cost de producció
Organitzada per AECAVA, la cita s’ha consolidat com una referència de l’enoturisme a Catalunya, amb més de 10.000 visitants en aquests deu anys
La CE suspèn les represàlies previstes mentre treballa "constructivament" per posar en pràctica l'acord amb Trump
AECAVA agraeix que "s'esclareixin les regles del joc" després de mesos amb comandes bloquejades per la incertesa
Família Torres veu l'acord aranzelari com un "alleujament" respecte als anuncis de mesos enrere
El projecte, impulsat per l’INCAVI i diverses entitats del sector, vol oferir dades estratègiques a empreses i comerços per millorar les seves decisions comercials i promocionar el vi català
La tendència a una dieta més saludable i un canvi de gustos entre les noves generacions, entre els motius de l'auge
La 13a Taula del Cava, celebrada divendres a Vilafranca, destaca la millora dels rendiments i anuncia més de 10 milions d’euros en ajuts per reforçar la competitivitat del sector vitivinícola
El cost per a les varietats macabeu, xarel·lo i parellada se situa entre els 0,49 i els 0,58 euros el quilo
La nova càtedra, impulsada per la URV i la Fundació Pro-Penedès, vol ser un referent en recerca, formació i innovació per adaptar la viticultura als efectes del canvi climàtic
El conveni, amb una durada de quatre anys, promourà la formació, la recerca i la divulgació dels vins amb denominació d’origen de Catalunya
El Consell d'Administració segueix format per membres de la quarta i cinquena generació dels fundadors de l'empresa
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.
Subscriu-te ara! Al periodisme local