Final de trajecte amb derrota

L’equip sitgetà acaba vuitè a la taula amb 21 punts, dels 16 partits disputats ha guanyat 6, empatant 3 i perdent 7, amb 29 gols a favor i 32 en contra

• Toni Muñoz |
  • 29-06-2021

Ja tocava un triomf així

Un Sitges en quadre remuntava un 1-0 advers a la segona meitat i trenca una dinàmica de quatre derrotes consecutives

• 21-06-2021

Això s’està fent llarg

L’equip rep cinc gols en 35 minuts caient sorprenentment tot i anar guanyant al minut 49 per 2-0

• 16-06-2021

Per treure nota i acabar el millor possible

Els sitgetans veuen com l’equip vilanoví passa per sobre a la primera part millorant els de Dani Pujol a la segona sobre tot en la línia de darrera

• 08-06-2021

Els va faltar saber guanyar

L’equip sitgetà que dominava el partit gràcies a dos penals per 2-0 al minut 31, veu com l’equip ribetà empatava abans del descans i acaba remuntant

• 02-06-2021

Finalment tercers

L’equip sitgetà acaba la lligueta del grup 6è sense sumar cap punt a camp contrari però guanyant els quatre partits jugats al municipal d’Aiguadolç

• 01-06-2021
Segona Catalana

Un bon resultat que deixa tot per decidir

Abans de l’inici del partit el club va retre homenatge a dos grans jugadors, Fede Rafael i Jordi Fernàndez que deixen el futbol actiu jugant el seu darrer partit al Municipal d’Aiguadolç

• 25-05-2021

Els punts es queden a Cubelles

Si la primera part va ser per l’equip sitgetà, la segona pel cubellencs, el gol local al 82 decantava la balança