Segueixen forts a casa

L’equip suma el seu 12è triomf al municipal d’Aiguadolç i cinquè partit sense perdre a la segona part, clau en el 4-1 final

• Toni Muñoz |
  • 16-05-2023

Els tres punts es queden a Cubelles

El penal transformat per Francesc Medina al minut 63 fa que l’equip sitgetà continuï sense poder sumar a Cubelles

• 15-05-2023

Un empat que suma

L’equip suma cinc punts dels nou en joc dels tres partits consecutius a camp contrari

• 10-05-2023

Mitja feina feta

Pas endavant del Sitges A golejant en la millor primera part jugada per l’equip, sumant tres punts que els apropa una mica més a l’ascens

• 09-05-2023

Pel bon camí

Els d’Alex Villagordo sumen 4 punts dels dos darrers desplaçaments consecutius, aquest dissabte torna jugar a camp contrari a La Múnia

• 03-05-2023

Desconnectats

El Sitges A acaba la primera volta de la segona fase d’ascens sumant cinc punts dels quinze disputats

• 02-05-2023

Punt de lluita

El Sitges d’Alex Villagordo iguala dos gols en els darrers 10 minuts del partit i suma el quart empat del campionat

• 26-04-2023

Un bon punt

Empat final en un partit amb màxim respecte per part dels dos equips, tots dos conscients del molt que es jugaven donen per bo el desenllaç del matx

• 25-04-2023

Tres punts de mèrit

L’equip penedesenc te pràcticament tota la possessió de la pilota però el Sitges posa els gols jugant un partit molt pràctic

• 18-04-2023

Derrota amb el millor local

El Sitges es veu superat a la primera meitat, reacciona a la segona però acaba perdent

• 17-04-2023

El millor final pel Sitges A

El penal aturat per Lucas Cajes al 82 amb el 2 a 1 al marcador clau en el desenllaç final d’un partit ple d’emocions

• 04-04-2023

Gens afortunats

L’equip d’Alex Villagordo encaixa els dos darrers gols jugant el Ribes amb un jugador menys en un enfrontament que es gira d’esquena des de l’inici

• 29-03-2023

Tres punts per seguir segons

L’equip aconsegueix un triomf del tot treballat i mínim davant un Badia del Vallès que lluita per no perdre la categoria

• 22-03-2023

Jugant així es pot

L’equip suma 12 victòries al municipal d’Aiguadolç del 13 partits jugats i ja es troben a tres punts del líder, el Vilanova del Camí

• 15-03-2023

Bona part de la feina feta

El Sitges A afronta la primera fase de l’ascens a Primera Catalana com a primer classificat dels dos subgrups

• 14-03-2023

Segons en solitari

L’empat del Vilanova del Camí a casa davant el Capellades fa que el Sitges B s’apropi una mica més al lideratge