Associació Espigalls del Garraf

18/02/2019 22:47:47

'Showcooking' de l'espigall del Garraf, a la Fundació Alícia

Redacció Barcelona

L’Auditori de la Fundació Alicia del complex Món San Benet, a Sant Fruitós de Bages, ha acollit aquest dilluns la presentació del projecte de recuperació i millora de l’espigall del Garraf

04/04/2018 11:28:58

Naps i cols

Francesc Murgadas / AMIC Les Cabanyes
Espigalls. Eix

Aquests dies s’ha tancat, a la comarca del Garraf, la temporada dels brotons i els espigalls. Dues formes més o menys autòctones d’una mateixa col (la brotonera)

01/02/2018 11:20:09

La segona Festa de l'Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions

Redacció Vilanova i la Geltrú
La segona Festa de l'Espigall reparteix a Vilanova més de 600 degustacions. Node Garraf

Valentí Mongay, president i membre actiu de Slow Food Penedès Garraf, va rebre un reconeixement per la seva tasca de més de 15 anys de preservació dels espigalls

08/02/2017 16:06:46

La Festa dels Espigalls, a Vilanova, va servir 500 degustacions

Redacció Vilanova i la Geltrú
La Festa dels Espigalls, a Vilanova, va servir 500 degustacions. Node Garraf

David Montes va lliurar l’obsequi a Josep Maria Sánchez que, mitjançant el càtering Caserco, ha introduït aquest producte als menjadors de moltes escoles de la comarca

10/10/2016 11:09:10

L’Horta de les Casetes representarà Sant Pere de Ribes a la Fira Àpat

Redacció Sant Pere de Ribes
L’Horta de les Casetes. Ajt Sant Pere de Ribes

Es tracta d'un projecte d’agricultura local a través del qual es cultiven les hortalisses amb cavall, artesanalment, traient el màxim partit a la terra i al nostre clima

07/04/2016 20:13:30

Camí de la denominació d'origen protegida per als espigalls del Garraf

Redacció Vilanova i la Geltrú
La seu de Node Garraf va acollir la setmana passada la jornada tècnica de l’Espigall del Garraf: estudi de consumidors. Node Garraf

S’ha treballat en els darrers tres anys per obtenir varietats millorades d’espigall del Garraf per criteris agromorfològics i sensorials que permetin augmentar el prestigi entre productors i consumidors

21/02/2016 09:39:24

El Garraf busca l'espigall perfecte i el mercat, 1.000 maneres de cuinar-lo

Marta González Vilanova i la Geltrú
El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú acull un tast d’espigalls i l’entrega de premis del concurs '1.000 maneres de cuinar' aquest producte. Ma

El Mercat del Centre de Vilanova i la Geltrú acull un tast d’espigalls i l’entrega de premis del concurs '1.000 maneres de cuinar' aquest producte

31/01/2016 19:16:17

Els productors d'espigalls del Garraf treballen per aconseguir la DOP

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú
Els productors d'espigalls del Garraf treballen per aconseguir la DOP. ACN

Un estudi científic busca unificar les varietats i proposa introduir-ne el conreu al Parc natural del Garraf

17/11/2015 19:05:26

El primer espai gastronòmic centra les mirades d'un públic entès amb una mostra d'alta qualitat

Node Garraf Vilanova i la Geltrú
El primer espai gastronòmic Origen Garraf. Eix

La primera exhibició conjunta, en que els nostres productors, mercats i cuiners locals, van ser els introductors dels productes locals i de proximitat van captivar el públic en aquest nou format, seguint els detalls de l’elaboració d’aquests plats amb Origen Garraf

10/05/2015 18:46:30

Crònica d'una Nit de la Gastronomia a Vilanova i la Geltrú

J. G. Roso Vilanova i la Geltrú
Xavier Prat. Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú

Vilanova gaudeix d'un esplèndid patrimoni cultural, i la seva cuina en forma part, només cal que ens ho creiem

Pàgines: 1
Monogràfic 25N

El feminisme en l'àmbit públic i les polítiques locals

AFA Sant Jordi/ La Frontissa / Creación Positiva

De quina manera hem de redissenyar la nostra ciutat, els nostres espais, les nostres rutines i educació perquè l'erradicació de les violències masclistes sigui efectiva i no un nervi ferit?