El projecte, impulsat per l’INCAVI i diverses entitats del sector, vol oferir dades estratègiques a empreses i comerços per millorar les seves decisions comercials i promocionar el vi català
Les prioritat són la reducció de raïm i vi base, l’increment de l’economia circular i la viticultura ecològica, la destil·lació d’excedents de vi, el perfeccionament del control de la traçabilitat, i la promoció per a recuperar les vendes el més aviat possible
Les 275 ampolles de vi formen part de la col·lecció d’ampolles de caràcter històric de vi, xampany, begudes espirituoses i de vermuts, representatives dels primers productes envasats derivats del vi a Catalunya
CEVIPE és una empresa cooperativa de segon grau que integra 13 cooperatives vinícoles arrelades al territori de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf, el Tarragonès, l’Alt Camp i la Conca de Barberà
Aquest projecte permetrà també establir xarxes de contacte amb altres ciutats del Mercosur, un territori considerat com una important potència econòmica
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.