Núria Sala: 'Els restauradors són els millors ambaixadors del nostre territori: transmeten amb autenticitat la passió, la tradició i la innovació que defineixen la nostra cuina'
Al Penedès, Maite Escribà descobrirà la comarca amb visites a l’Espai Xocolata Simón Coll de Sant Sadurní, el Vinseum de Vilafranca del Penedès i cellers emblemàtics com Recaredo
Entre les receptes que posen en valor el patrimoni culinari del Penedès hi destaca el Gall del Penedès amb fruita seca, elaborat per Maria Antònia Udina Castell
El setembre omplirà cellers, vinyes i taules de sabors, música i activitats per a tots els públics, en el marc de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025
El 6 de maig, Vilanova acollirà també la preestrena del programa gastronòmic "La Sobretaula", amb la presència de Mari Pau Huguet al Mercat Municipal del Centre
L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, amb el suport del Gremi d’Hostaleria i Restauració, aposta enguany per la promoció de la seva riquesa culinària amb l’adhesió a la Regió Mundial de la Gastronomia 2025
La dada s’extreu d’un estudi de la Diputació de Barcelona, que vol promoure aquest tipus de visitants a la destinació per captar turisme de qualitat i desestacionalitzat
Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.