El Centre de les Arts del Circ Saltimbanqui vol oferir formació circense estable i de qualitat a les comarques del Garraf i el Penedès. Motivar a nens, joves i adults en la pràctica de les Arts del Circ.

Informació de contacte
Formació de Circ per a infants, joves i adults.
 
Un dels nostres objectius es incorporar la formació de circ en el nostre sistema educatiu i socio-cultural, a travès dels cicles formatius dirigits a totes les persones de qualsevol col·lectiu o edat. Volem dotar d’una bona base en les tècniques circenses i la col·locació corporal.
 
Considerem que és molt importat que cada participant es senti bé dins d'un grup i és per això que obtenim experiències exitoses, ja que els participants son capaços d'aprendre a descobrir les pròpies habilitats i limitacions, sabent apreciar l'esforç realitzat i valorant la recompensa de la feina ben feta. El circ és multicultural, multidisciplinar, engrescant, educador, solidari i màgic.
 

Veniu a gaudir de l’Art i la Cultura del Circ !!!


Cicles Formatius CAC Saltimbanqui:

 

 • Escola Infantil
  La sensibilització i la descoberta dels aparells i les tècniques de circ, desenvolupar la motricitat, el físic i el psicològic, conèixer el cos i el seu moviment, transmetre valors educatius com el respecte, la solidaritat, la comunicació i el treball en grup. Adquirir l'habit de la pràctica d'activitats físiques, fomentar la diversió en l'aprenentatge, el creixement personal i la creativitat artística. Descobreixen les tècniques a traves del joc i l'esbarjo.

 • Escola Preparatòria
  Iniciació en les Arts del Circ amb una durada anual, ens permet fer una descoberta i/o un aprenentage de forma continuada i rigurosa, per aquells participants que hagin provat alguna tècnica de circ i vulguin aprofundir en les tècniques base o aquells que es volen preparar per presentar-se a les proves de selecció de les escoles professionals de circ.

 • Escola Professional
  Formació professional 2016/17 amb un programa de dos anys, per totes aquelles persones que vulguin assumir competències professionals per realitzar activitats de circ, per actuar en públic amb números de circ, per formar companyies de circ o treballar com artistes solistes.

   
 • Cursos Regulars
  Adreçats a joves i adults, a partir de 14 anys. Disposats en trimestres, durant tot l'any, ens permet iniciar-nos, aprofundir o perfeccionar les diferents tècniques de circ. Un programa elaborat que permet assolir habilitats i coneixements als participants per desenvolupar la tècnica al seu nivell, amb seguretat i autonomia. Acrobàcia, Trapezi, Equilibris Acrobàtics, Verticals...

 • Cursos Intensius
  Dirigits a infants, joves i adults, amb una durada d'1 a 5 dies, ens permet fer una descoberta i/o aprenentatge d'una tècnica, aprofundir, complementar, perfeccionar, descobrir o com a recopilació d'informació a desenvolupar posteriorment. Programats durant els festius, caps de setmana, nadal, primavera, estiu...

 • Tallers de Circ
  Tallers de Circ pensats per a nens, joves i adults amb l'objectiu de fer una sesibilització i descoberta dels aperells i les tècniques de circ, es el primer contacte dels participants amb el circ i les seves disciplines, partint de la desconeixença envers una practica que els hi es desconeguda, oferint la possibilitat d'apropar-se al món del circ com a primer pas de sesibilització.

  Els Tallers de Circ es divideixen en quatre families diferents, depenent dels destinataris, els objectius o els espais, es configuren de diferent manera. Taller de Circ  Taller de Circ en Família Taller de Circ Social - Taller de Circ i Escola.

 • Casal de Circ d'Estiu
  Aquest estiu arriba la cinquena edició del Casal d'Estiu organitzat per l'Escola de Circ Saltimbanqui, amb la col·laboració de l'AMPA i l'Escola El Margalló de Vilanova i la Geltrú, dirigit a nens/es amb edats entre 3 i 12 anys. Una activitat formativa i pedagògica mitjançant l'ús de les tècniques de circ, com a eina educativa i de transmissió de valors, lúdica i sociocultural durant les activitats d'estiu. L'educació en valors a través del Circ, aprenem jugant !!!


  Més informació: www.escoladecircsaltimbanqui.com


 

Data ùltima actualització: 17/04/2018

Comparteix-lo

Empresa associada a