Informació i tarifes del directori

Formulari de contacte

Si vols rebre més informació, omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres en els propers dies.

Accepto el consentiment informat

CONSENTIMENT INFORMAT

Les dades facilitades per vostè, s'incorporaran i seran tractades en un fitxer automatitzat de Garraf News Media amb la finalitat d'atendre la present relació. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu del Garraf News Media responsable del fitxer i amb domicili al Carrer Joan Fuster, 16, de Vilanova i la Geltrú. Si ho desitja, pot accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les esmentades dades mitjançant escrit dirigit a la direcció anteriorment citada.

En compliment del deure d'informació contemplat a l'article 10 de la vigent llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, li comuniquem que el responsable de la web és Garraf News Media amb domini d'Internet www.eixdiari.cat, inscrit al registre corresponent, atenent a comunicacions dels usuaris i/o interessats a la següent direcció de correu electrònic info@eixdiari.cat

Una pàgina web fàcil d'actualitzar

Una pàgina web per a cada client amb el nom i activitat de la seva empresa, dades de contacte, web, email i una àmplia descripció de productes i serveis, logotip de l'empresa, vídeoreportatges promocionals, galeria fotogràfica, i presentació de l'adreça de l'empresa amb Google Maps.

Les fitxes de la versió web tenen una nova pestanya amb la vista del carrer on s'ubica el negoci, a través del servei Street View. Google Street View és una tecnologia que apareix a Google Maps i Google Earth i ofereix vistes panoràmiques des de diverses posicions al llarg de molts dels carrers del món. La majoria dels carrers del Garraf ja han estat fotografiats per aquests cotxes amb càmera fotogràfica al sostre. Només els carrers pels que no es pot circular no han estat fotografiats, però esperem que Google pugui fer-ho aviat. Ara, els usuaris de la guia poden conèixer i descobrir els llocs reals de les botigues, comerços i empreses, avançar per carrer, girar la vista en totes les direccions i buscar la millor manera d'arribar-hi o aparcar el cotxe.

Comptador en temps real, de les vegades que la fitxa ha estat consultada. Botons per promocionar i enllaçar la pàgina a Facebook i Twitter.

Gestió totalment on-line de les dades en el moment en que es produeixi qualsevol canvi, sense haver d'esperar a una hipotètica nova edició de la guia i evitar tenir publicades dades errònies que podrien suposar una pèrdua potencial de clients. El client de EIX GUIA tindrà accés a totes les seves dades mitjançant una pàgina web.

Amb la nova versió del gestor de continguts els nostres clients poden gestionar les seves dades (informació de contacte, productes i serveis, menús, etc) d'una manera més fàcil i senzilla. A més, hem ampliat fins a 20 el nombre d'imatges de la galeria fotogràfica i l'amplada màxima de les totes les imatges fins a 800 píxels. També hem incorporat la possibilitat d'afegir la pàgina web del facebook de l' empresa.

App per a dispositius mòbils

Ja tenim disponible una aplicació especialitzacada per a dispositius mòbils. Ara es pot consultar tota la guia amb qualsevol smartphone o telèfon mòbil connectat a Internet a la pàgina web m.eixdiari.cat/guia

Independentment del mòbil que tinguis, amb aquesta guia podràs consultar des de qualsevol lloc la informació de contacte de totes les nostres empreses de servei, de lleure i oci, comerç, salut i gastronomia. A més, també trobaràs tots els menús i cartes dels restaurants de la nostra guia.

Adhesiu en format A3 amb un codi QR per a cada client

EIX DIARI fa una aposta decidida pels dispositius mòbils com a nou canal de servei. I amb la intenció de potenciar la versió mòbil de la guia, i per facilitar el seu accés, hem afegit a totes les pàgines un codi QR personalitzat per a cada client, que incorpora codificat l'enllaç a la pagina mòbil del client.

Per accedir a la informació continguda en un qr-code és necessari tenir instal.lat al teu mòbil un lector adequat. Hi ha lectors QR gratuïts per a gairebé tots els mòbils. Un cop instal.lat el programari lector, només caldrà executar-ho i apropar la càmera del mòbil a la imatge amb el codi QR i automàticament apareixerà al teu telèfon la informació de contacte del client de la guia.

Menú del dia

La secció de Restaurants -dins de l'apartat de Gastronomia de l'Eix Guia- disposa d'una pàgina titulada "Menús i Cartes" on els usuaris poden veure tots els menús dels restaurants de la guia. A més, diàriament es destaca un d'aquests menús al butlletí diari que reben tots els subscriptors dels butlletins.

Promoció de les pàgines al diari i els seus butlletins

Promoció de la guia en la pàgina principal del web i al butlletí BDG amb un mapa generat per Google Maps. Més visibilitat de les empreses de la guia a totes les pàgines del web. Cada dia, 5 empreses diferents seran anunciades al peu de les pàgines de notícies del EIX DIARI amb els seus logotips.

Un vídeo a la guia és la millor opció per mostrar què es fa al seu negoci. El videoclip sobre la seva empresa és un recull d'imatges que mostren com es treballa i van acompanyades d'una música original i inèdita. Durant 1 minut, de forma ràpida, dinàmica i original els futurs clients detectaran perquè us han d'escollir.

Acords amb entitats i associacions

Tenim acords de col·laboració i descomptes especials per a les empreses adherides al Gremi d'Hostaleria de Sitges, Gremi d'Hosteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, l'Associació d'Empresaris del Garraf, Alt i Baix Penedès i l'associació Viu Comerç de Vilanova i la Geltrú.

Oportunitats a Internet com a medi publicitari

Aconseguir visites per al seu web és el pas més necessari per començar a rendibilitzar la seva inversió a Internet.

Una bona estratègia de màrqueting a Internet és una bona oportunitat perquè les PIMES puguin captar nous clients, promocionar-se i expandir el seu negoci.

A diferència dels mitjans de publicitat tradicionals, el canal on-line li permetrà aconseguir bons resultats amb inversions moderades.

La inversió publicitària en suport digital equipararà la dels mitjans impresos aquest 2011, segons les previsions de l'Interactive Advertising Bureau. Els mitjans digitals ocupen la tercera posició en el rànquing dels suports més utilitzats per la inversió publicitària amb un 13,63% de la quota de mercat.

Tarifes, descomptes i promocions

Concepte Import
Quota d'alta al directori 15 €
Import anual del servei amb totes les funcionalitats 90 €
Import anual dels Restaurants, que inclou el servei Menú del Dia 125 €
Descompte als associats de: ADEG, Viu Comerç i, gremi d'hosteleria de Sitges i Vilanova 10 €
PACK GUIA: quota anual de la guia + una campanya de 20.000 impressions d'un banner a tot el web (50% de descompte en les impressions) 240 €
PUBLICITAT

Audiència mesurada per OJD

Ojd interactiva + Nielsen

L'audiència d'EIX DIARI i, anteriorment l'audiència de VILANOVA DIGITAL des del desembre de 2009, està auditada per OJD interactiva i Nielsen.

Consultar l'historial de les actes de certificació.