Cuina al carbó vegetal i + de 150 referències de vi

Informació de contacte
Menú 35

Mínim 4 persones

(sota reserva prèvia)

 

PER COMPARTIR

Braves de l’Ànima

fetes al forn de carbó amb la nostra salsa brava.

Musclos al carbó

Ensaladilla russa

Anxoves del Cantàbric

pa amb tomàquet de l’Espiga d’Or

 

 

ELS SEGONS A ESCOLLIR

Picantó amb escalivada

o

Lluç amb gules

o

Secret ibèric a baixa temperatura

amb patata de l’Ànima

 

POSTRES

Trufes de xocolata amb oli i sal

 

Tiramisú

1/2 ampolla de vi KM0 o cerveza

 

35,00€

IVA INCLÒS

 

US PRESENTEM ELS NOSTRES MARIDATGES

 

El pròxim dijous 21 de març organitzem un sopar maridatge amb Joan Rubio, els seus vins i la nostra cuina.

Una nit on els tàrtars seran els protagonistes.

EL MENÚ
- Tàrtar de bacallà amb tomàquet i un joc de cítrics
- Tàrtar de tonyina sobre un llit d'alvocat brasejat
- Tàrtar de tonyina amb una salsa especial amb soja, segell de la casa
- Tàrtar de bou a l'estil de l'Ànima

 

Postres: Trufes de xocolata

Preu: 35€

Reserva la teva plaça a: reserva@lanima.cat

 

En Joan Rubio, penedesenc de pura raça, i amb una llarga experiència com a viticultor sobre les seves esquenes en el celler Recaredo, arrenca l'any 2015, juntament amb la la seva dona, el seu projecte personal, el celler Joan Rubio Sadurni.

👉🏻 Així és, com de les seves vinyes en fa vins propis. Amb la sortida de la primera ampolla, grans restaurants de renom s'enamoren dels seus vins. 4 anys després, es consolida al mercat, exhaurint existències de cada anyada. 🙌🏻

 

 

 

4 d’abril La nit del Garraf:

Gamba de Vilanova amb anyades antigues de Can Ràfols dels Caus


Menú
Gamba a la brasa

Carpaccio de gamba

Gambes a la catalana o Suquet de gambes

Arròs de gamba

 

Preu: 45€

Reserva la teva plaça a: reserva@lanima.cat
 

 

 

A l'Ànima Bistro sempre trobareu;

 

Cuina a baixa temperatura i al carbó vegetal.

Més de 150 referències de vi (principalmente del territori català).

 

Menú migdia, en tenim dos, el normal i l'arrosser.

Especialitats: arròs al forn, ploma ibèrica, entrecot de black angus.

Maridatges: farem cada mes amb diferents cellers i elaboradors.

 

 

US ESPEREM!!!

 

 

Data ùltima actualització: 17/03/2019

Comparteix-lo

Empresa associada a