Bestiari festiu

Ens han deixat la nostra bèstia al carrer

Ens han deixat la nostra bèstia al carrer. Tronats de Mar

Ens han deixat la nostra bèstia al carrer. Tronats de Mar

La nostra colla de diables Tronats de Mar és portadora de la Sirena de Mar del barri de Mar de Vilanova i la Geltrú. Sempre ha estat guardada al local de la plaça de la Rajanta, (local del barri). És un lloc on hem estat 17anys.

Fa un temps ens van dir que el local s'havia de compartir amb una altra associació, i per sensibilitat d'aquesta (formen part d un col.lectiu concret a Vilanova) la nostra Sirena havia d'anar a un altre lloc.

Es va acceptar, però l'Ajuntament no ha donat cap solució a aquest tema. Durant un temps ha estat en un altre local del barri de mar, però per incompatibilitat d accés, materials i horaris s'ha tingut que descartar.

Ens trobem amb una situació molt desagradable i ens fereix profundament la manca de sensibilitat i respecte a l esforç que fem les entitats per la cultura dels nostres barris.

Ara mateix la Sirena es a cobert gràcies a favors de particulars i amics, però temporalment.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!