Conflicte bèlic

Cantem per la Pau en el Dia de la Terra

Trobada per cantar a la plaça de la Vila de Vilanova. Eix

Trobada per cantar a la plaça de la Vila de Vilanova. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Algú va dir que al Planeta les persones li som com a polls en el cos d'un gos. El gos quan està molt molest per les picades dels polls que fa? Doncs fa el sigui per eliminar-los: enfurismat és rebolca per terra, és rasca o es tira dins l'aigua.

Què li estem fent al Planeta? Destruint, eliminant natura, contaminant, esborrant ciutats del mapa tirant bombes, creient-nos els amos de la creació i amb el dret a exigir, a manar, a dominar, a destruir… abans la Terra no acabi fent com el gos, cal que tothom ens impliquem d'alguna manera per respectar el Planeta.

Per què doncs cantar per la Pau? Perquè ja no podem ser només consumidors i espectadors. Cada vegada en som més que ens adonem que hem creat un sistema econòmic que potencia aquests valors del domini d'uns sobre els altres i de destrucció.

No ens adonem que estem de pas? Entrem a la vida a través d'una dona, la mare, i marxarem quan Algú (Déu, el Creador, l'Atzar - el nom és el de menys -) ho vulgui... I no ens emportarem res de res... El que quedarà de cadascú de nosaltres és el bé o el mal que hagim aportat al Planeta mentre hem estat vius.

És urgent que ens unim a un crit de Pau a la vegada que ens impliquem pel canvi de valors i del model econòmic. Avui això és possible perquè mai havíem estat tan interconnectats...  i en la mesura que ens impliquem, arribarà un dia que veurem com:

  • Els amos de les fàbriques d'armes es quedaran sense tècnics que les vulguin fabricar...
  • Els soldats, aniran entenent que no tenen perquè matar o ser matats a les ordres d'uns dictadors i desertaran...

Deixem de ser espectadors i siguem actors ...

Als de dalt de les piràmides si volen mantenir el poder,  no els quedarà més remei que convocar tots els presidents del Planeta i signar un GRAN ACORD DE PAU: reconvertir les fàbriques d'armes en fàbriques d'eines per construir i els exèrcits en forces de reconstrucció d'un món que agonitza.

Cantar és una manera d'expressar aquest desig col·lectiu de Pau i canvi de model econòmic.

Tots els divendres a la plaça de la Vila a les 19h ens trobem per cantar.

Et convidem a afegir-te al grup de WhatsApp del "cor de la Turuta", per aprendre cançons i coordinar-nos… 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local