Política

Es reuneix la primera Taula Institucional de la Vegueria Penedès

Imatge de la Taula Institucional de la Vegueria Penedès d'ERC. Eix

Imatge de la Taula Institucional de la Vegueria Penedès d'ERC. Eix

El passat divendres 29 d’abril a Igualada, va tenir lloc la primera Taula Institucional de la Vegueria Penedès. Formada per els càrrecs de Govern, diputades i senadores a Madrid, els cap de llista de les capitals de comarca per a les municipals del 2023, diputades al Parlament, els presidents de les quatre comarcals d’Esquerra, la Delegació del Govern i els alcaldes del Territori i impulsada des d’Esquerra Penedès i la Delegació del Govern. 

La Taula Institucional és un punt de trobada per a diversos càrrecs institucionals que representen el Penedès, on poder compartir inquietuds i problemàtiques del nostre territori i poder-les posar en comú, i teixir un discurs i una estratègia conjunta com a Vegueria. També per reforçar l’acompanyament i la coordinació en matèria institucional als equips municipals i per apropar l’acció del Govern de la Generalitat al territori, compartint també problemàtiques i oportunitats des de l’òptica municipal. I per poder fer equip i afrontar conjuntament les municipals, agafant experiències dels nostres companys i companyes del territori per poder créixer entre tots. 

La Taula es reunirà cada dos mesos en diversos punts del territori per anar treballant. 

 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!