Política municipal

El PSC de la Torre insta el govern de Junts a fer les inversions necessàries a la xarxa d’aigua per acabar amb les fuites

Fuita d'aigua. Eix

Fuita d'aigua. Eix

A pocs dies de rebre un BAN amb limitacions en el consum d’aigua degut a l’actual estat de l’aqüífer, el PSC de la Torre de Claramunt lamenta que “ens trobem amb una imatge desgraciadament més que normalitzada en el nostre municipi: els carrers de Pinedes plens de fuites recurrents, fuites que quan son reparades acaben sortint uns metres amunt o avall. Milers de litres abocats a l’asfalt, que al no disposar de clavegueram, acaben sent piscines improvisades”. El grup socialista afegeix que “els veïns, conscienciats amb el medi ambient i la despesa d’aigua comuniquen l’averia a la companyia i al consistori per tal que s’arregli el problema amb la menor brevetat possible, però normalment els temps de resolució d’incidències fa que malbaratem litres i litres”.

La portaveu del PSC a la Torre, Carla Suárez, reclama que es prenguin mesures urgents, es calendaritzi les actuacions que s’han de dur a terme i la inversió en la xarxa d’aigua sigui una prioritat, ja que assegura que “els torredans i les torredanes no poden ser els únics que treballin per conservar el medi ambient”. Suárez afegeix que “l’Ajuntament ha de garantir disposar a curt termini d’una depuradora i deixa d’abocar a la llera del riu així com invertir en la xarxa d’aigua. Que l’empresa concessionària, en aquest cas, Aigua de Rigat compleixi els seus compromisos, i el consistori els seus: com el compliment de l’actual ordenança de servei de clavegueram, aprovada però que mai s’ha dut a terme. Prioritzar el medi ambient repercuteix directament en tots nosaltres”.”

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!