Frau

La indefensió que patim davant d'una estafa i la supèrbia que mostren les entitats bancàries

La Caixa. Eix

La Caixa. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El meu total desacord davant d'una actuació comesa, en contra de la meva persona, per una entitat bancària, en aquest cas Caixabank S.A.

A principis de maig, vaig ser víctima d'una activitat fraudulenta a la meva targeta de dèbit. Es va fer un càrrec per un import de 203.99 euros que va anar a parar a una empresa, Moneygram France, que pel que he vist per internet es dedica a les transferències de diners i a la compra-venda d'or, plata, etc.

Se'm va carregar l'import, al cap de 15 minuts rebo missatge del banc de 3 moviments NO autoritzats, al cap de 40 minuts es deneguen les operacions per l'entitat bancària però finalment aquest moviment en concret, s'autoritza i al cap d'uns dies es confirma.

Vaig haver de trucar jo a la Caixa perquè donessin de baixa la targeta, i per l'App del banc visualitzo que no van ser 3 intents d'estafa sinò 6!

Al dia següent, em poso en contacte amb la oficina del banc al municipi de Sant Pere de Ribes, i em recomanen posar denuncia a la Policia Local cosa que faig.

A partir d'aquí comencen tot un seguit de reclamacions a l'entitat, que s'acaba desentenent de l'assumpte, comunicant que jo vaig autoritzar moviment i que la seguretat del banc no va fallar! Quina supèrbia! Es pirategen a diari departaments del govern però resulta ser que és impossible que la seguretat del banc falli...

El Síndic de Greuges no intervé en assumptes relacionats amb bancs o asseguradores perquè, segons l'organisme, no es tracta de productes de primera necessitat! Carai penso que disposar de diners es PRIMERA NECESSITAT; per viure necessitem diners no?

Ara està interposada una reclamació al Banco de España, i a data de 31 de maig, he hagut d'anar al Jutjat de Vilanova i la Geltrú a presentar una "petición de monitorio", previ a un judici verbal! Que trist haver d'arribar a aquest punt.

Amb això, vull constatar la indefensió que patim davant d'una estafa i la supèrbia que mostren les entitats bancàries assegurant que és impossible que la seguretat informàtica falli!

Quina confiança hem de tenir davant d'una empresa que no ajuda al client en un cas com aquest?

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!
SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local